Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aannuuullkkaa

Mój facet chce ciągle seksu . . .

Polecane posty

Gość aannuuullkkaa
Jeszcze jedna rzecz... Nie jesteśmy małżeństwem, nawet nie mieszkamy ze sobą, o ślubie rozmawialiśmy.. ale wg niego mamy jeszcze czas... Tylko że on traktuje mnie jak swoją żonę...

Gość misiaaa18
Mam ten sam problem co Ty,tylko ja jestem krócej ze swoim chłopakiem. Chce prawie co spotkanie sexu,zawsze mu mało.. Ja też nie odczuwam z tego żadnej przyjemności i nie dostałam nigdy orgazmu... To mój pierwszy chłopak,kocham Go.. Przeraża mnie to, czasami boję się z Nim spotkać, bo boję się że znowu będzie tego chciał .. Mówi mi to samo,że cały czas ma na mnie ochotę,że mogłabym się dla Niego poświęcić... Nie daje sobie z tym rady,nie wiem też co mam robić.. :(

Gość zynanaa
13:42 ike problem jest w tobie nie w nim to, że on chce seksu to normalne to, że ty seksu unikasz normalne nie jest po co jesteś z facetem z którym nie jest ci dobrze? i czy on wie o tym problemie? ty jesteś nienormalna. Nie każdy jest jebokiem jak widać. A tak swoją drogą to współczucia dla was dziewczyny że z takimi macie do czynienia jak nie chcecie być traktowane jako wory na spermę to zmieńcie to jakoś.

Gość ada to niewypada
tak, jest sposob. Twoj facet powinien przestactraktowac Cie przedmiotowo

Gość wyjdź za niego za mąż
to mu się przestanie chcieć

Gość misiaa18
No,ale jak to zmienić.. pomóżcie. Może macie jakiś pomysł?

Gość kretynii
Idiotki, macie się poświęcać dla niego. A czy to nie facetowi powinno zalezeć zeby kobiecie było jak najlepiej? Ja uprawiam sex wtedy kiedy mamy ochote oboje na niego.. robie to delikatnie jak mówi ze boli by miałą najwieksza przyjemnosc i rozkosz. A nie na sile wpycham sie w nia zeby potem cierpiala na drugi dzien;/ Macie kretynow a nie facetow. powiedz mu że jeśli ona się ma w kolo posiwecac bo on nie potrafi wytrzymac jednego dnia, nawet jak sie zle czujesz. To niech sie uda do lekarza, niech spada bo cie nie sznauje.

Gość MissOrala
dziewczyny jak cipsko boli, to pałeczki pozostały, tylko uważajcie, bo z czasem szczęka strzela i nie dajcie sie namówić, zeby kolegom jego tez robić, bo sucho w gardle i to jest problem, ja glupia bylam to kolana zdarłam. . .

Gość gość
Dla mojego mężczyzny 3/4 razy dziennie no norma. Po 3 razie to juz mi cip*ka odpada. Po prostu mnie boli bo zawsze byłam ciasna. Juz mu powiedzialam ze jak zamieszkamy razem to tylko raz dziennie. Nie poswiece sie dla faceta az tak. 3 razy sex a z bólu bede padac

Gość gość
Jeju, dziewczyny od takich facetów to trzeba się trzymać z dala. Masakra jakaś, oni was ani nie kochają ani nie szanują! Oni kochają tylko seks z wami, a jak go nie dostaną to nie zawahaja sie zdradzić. Egoisc****eprzeni :o Ja się tylko dziwię że Wy sobie na to pozwalacie. Ludzie z tak wybujalym popedem to pasożyty, muszą wykorzystać innych dla własnych potrzeb... a z potrzebami innych się nie liczą. Ja bym wolała być sama niż być z kimś kto mnie nie szanuje.

Gość gość
obciac im k***sy we snie i zakonserwować w słoiku i się skończą swirowania

Gość gość
ja bym nie wytrzymala z takim facetem