Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna-kieta

Ankieta dla kafeterowiczów ;) - zapychacz czasu

Polecane posty

Gość Anna-kieta

1. wiek 2. płeć 3. uczeń/student/pracuję/bez pracy/inne 4. jakie studia/praca 5. hobby 6. motto życiowe 7. masz zwierze? jakie 8. dopisz coś od siebie ;)

Gość Anna-kieta
1. wiek 20 2. płeć kobieta 3. uczeń/student/pracuję/bez pracy/inne , klasa maturalna ;) 4. jakie studia/praca, - 5. hobby, jazda konna 6. motto życiowe, "Czyny , nie słowa " i ,, Sztuka życia - to cieszyć się małymi szczęściami " 7. masz zwierze? jakie, królik minaturka 8. dopisz coś od siebie , migam sie od nauki, więc stad ten temat hehe

Gość prawiczek_z3miasta
1. wiek : 20 2. płeć : facet 3. uczeń/student/pracuję/bez pracy/inne : inne 4. jakie studia/praca bezrobotny 5. hobby kafeteria 6. motto życiowe byle do przodu 7. masz zwierze? jakie mam ptaka 8. dopisz coś od siebie coś

Gość Barbara z kafe
1) 89 lat 2) kobieta 3) emerytka 4) magister 5) masturbacja 6) lepiej palcami niż wibratorem 7) nie mam zwierzęcia 8) Jestem bardzo seksowna pomimo upływających lat.

1 22 2 facet choć możesz sprawdzić ja nie wierzysz :P 3 inne 4 na razie to "praca" 5 brak 6 patrz stopka :P 7 mucha jeśli złapie bo wleciała mi do pokoju :P 8 coś?

1.18 2.kobitka 3.uczennica 4.---- 5.muzyka, śpiew, podróże, poezja, kryminalistyka 6.Najlepszym lekarstwem na miłość jest nowa miłość... 7.suczkę 8. dziękuję i pozdrawiam :) Ale za mało pytań :D

Gość i'm a sexy girl :)
1.22 2.kobietka ;) 3.studentka/pracujaca 4.prawo/policja 5.strzelanie,pływanie 6.Im mniej wiesz tym dłużej zyjesz 7.kot, pies 8.jestem fajną niebieska dziewczyną z policji autostradowej, pomykam na fajnym motorze :) spotkamy się kiedyś i dostaniesz mandat 😘

Gość Anna-kieta
mało pytań? hmm 9. status (Czy jesteś w związku partnerskim? ) 10. Z czym kojarzy Ci się bycie singlem? 11. Czy jesteś zadowolony/zadowolona ze swojego życia? 12. Co sądzisz o jedzeniu fastfood? 13. Jakiej muzyki słuchasz? 14. Stosunek do alkoholu i papierosów

Gość Anna-kieta
9. od 4 miesiecy wolna 10. poki co z samotnoscia, ale to dlatego, że tęsknie za byłym 11. jestem szczęśliwa, cieszą mnie drobiazgi 12.niezdrowe, ale lubię (pizza

Gość Anna-kieta
13. rożnej, ostatnio w aucie leci ciągle "Pop" czesław Śpiewa 14. nie pale i nie toleruje palenia u partnera, pije okazyjnie

1-26 2-facet 3-pracuje 4-szpital, izba przyjęć 5-historia 6-brak 7-mam pająka którego złapałem wczoraj na ogródku, trzymam go w słoiku 8- łeeee tam 9-jestem w związku partnerskim 4 lata 10- hę? 11- tak 12- klimaty lat 80' i wczesnych 90' 13- zapale od czasu do czasu, a i piwka sie napije