Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolataaaaaaaaa

szukam piosenki

Polecane posty

Gość małolataaaaaaaaa

witam. czy jest ktoś tu kto słucha radio HIT z włocławka? chodzi mi o piosenke. nie znam tytułu a potrzebna mi. słowa: "chodźmy wiec wesoło kochajac sie we dwoje ty i ja" i jeszcze jakies tam byly ale nie pamietam

Gość Ngrody czekaja
miłośc Ty i ja

Gość ma,,,,,,,
Tytuł Bzykanie na sianie

Gość Nagrody czekaja
1. ABBA-The Winner Takes It All (Utrzymuje się)GŁOSUJ 2. Jacek Lech - Cygańska wróżba (Utrzymuje się)GŁOSUJ 3. Esmeralda (Utrzymuje się)GŁOSUJ 4. Polskie Kwiaty (Utrzymuje się)GŁOSUJ 5. Marek Torzewski-Lontanaza (Skok z pozycji 6)GŁOSUJ 6. Jennifer Rush-The Power of Love (Spadek z pozycji 5)GŁOSUJ 7. Violetta Villas - Czterdzieści Kasztanów (Utrzymuje się)GŁOSUJ 8. Jarema Stempowski - Statek do Młocin (Skok z pozycji 9)GŁOSUJ 9. Krzysztof Klenczon - Biały Krzyż (Spadek z pozycji 8)GŁOSUJ 10. Lady Gaga -Poker Face (Utrzymuje się)GŁOSUJ 11. Irena Jarocka - Gondolierzy znad Wisły (Skok z pozycji 12)GŁOSUJ 12. Mieczysław Fog - To ostatnia niedziela (Spadek z pozycji 11)GŁOSUJ 13. Limahl -Niekończąca się oopowieść (Skok z pozycji 14)GŁOSUJ 14. Ałła Pugaczowa - Milion ałłych ros (Spadek z pozycji 13)GŁOSUJ 15. Emilia Czerwińska-Nie żałujmy tej miłości (Utrzymuje się) Któras z tych?? poszukaj na jutubie

Gość małolataaaaaaaaa
pytałam poważnie

Gość małolataaaaaaaaa
???????

Gość małolataaaaaaaaa
?

Gość Pomocnaa
Również szukam tej piosenki. Nigdzie nie mogę jej znaleźć. Przyłączam się w prośbie o pomoc :)

Gość Przemas_Wlc
Kometa - Chodźmy razem :) Pozdrawiam :)