Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asioooooooł

odkąd biore Femifertil nie czuję ze w ogóle mam owulację!!

Polecane posty

Gość asioooooooł

miał tak ktos? to dobry czy zły objaw? chodzi mi o to ze wczesniej owulację po prostu czułam - bolały mnie jajniki, nabrzmiewały piersi, nie sposób było tego nie zauwazyc, to natomiast z czym miałam problem to śluz - prawie nigdy nie wyglądał jak "książkowy" płodny śluz. teraz odkąd biorę Femifertill) juz drugi raz mam taką sytuację, że nie czuję w ogóle ze mam owulację (może przez te tabletki nie mam!!) co mnie trochę nipokoi, co prawda pojawił mi się w dniu spodziewanej owulacji płodny śluz, az byłam zaskoczona, bo go wcześniej nie miewałam, to jednak bez innych wyraźnych objawów owulki, teraz jestem teoretycznie po dniach płodnyh i owulce ale leciutko pobolewają mnie jajniki, nie wiem czemu bo to po spodziewanym terminie. moje pytanie dotyczy dziewczyn które brały "wspomagacz" czy cos się zmieniło z waszym ślużem, bólami okołoowulacyjnymi ? - bo ja szczerze mówiąc trochę się zmartwiłam, czy to możliwe zeby Femifertill mi zakłócił owulkę i jej nie było?

Gość gabbie34
raczej ci nie zakłócił . Ja po Femifertilu tak jak ty miałam znacznie więcej śluzu i łagodniejsze miesiączki. Po 3 miesiącach z femifertilem na USG pokazał mi się pecherzyk, co w moim przypadku i tak jest nie lada sukcesem.