Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana za zycia

nie chce mi sie zyc :(

Polecane posty

Gość przegrana za zycia
a powiedz mi jak sie poznalas z mezem?? i jak on zareagowal na twoja cere? mnie to wlasnie najbardziej martwi ze zostane starą panną i że chłopak z którym będę zostawi mnie przez tą twarz :O

Gość przegrana za zycia
w ogóle ja sie sama siebie wstydze a co dopiero jakiś chłopak który miałby mnie całowac po tym policzku z przebarwieniami, no nie wyobrażam sobie tego :O

Gość o matko jakbym siebie czytala
wszystko sie zgadza co do słowenka :( nawet wiek , ale ja juz chyba stracilam nadzieje i co drugi dzien jestem na skraju samobójstwa

Gość przegrana za zycia
ehh a myślałam że tylko ja tak mam jak widac jest nas więcej :O

wiem, masz rację - a może to nie trądzik tylko pasożyt. Robiłaś sobie kiedyś badania na demodex? jeśli nie - to zrób. Wyleczysz się szybko. Mikrodermobrazja przy zmianach trądzikowych to nie jest najlepszy pomysł chyba. Pozdrawiam,

Gość wiem, masz rację
męża poznałam w wieku 18 lat, pobraliśmy sie 7 lat później (kiedy znowu walczyłam z trądzikiem) i uwierz mi, w momencie poznania miałam pryszcze jak wulkany :D:D kocha mnie przecież nie dla pięknej czy mniej pięknej cery, prawda?

Gość wiem, masz rację
ale pisze, że ma blizny, nie trądzik - więc mikro chyba byłoby ok

Gość przegrana za zycia
oj to zazdroszcze ci osobowosci, mnie nawet nikt poznac nie moze bo sie zamknelam na wszystkich, chlopakow unikam jak ognia, no chyba ze jest ciemno bo wtedy czuje sie pewniej

Gość wiem, masz rację
aa, do mnie :) tak z nawracającym, ale teraz czekam na poprawę i mam zamiar iść, chyba nie zdążę przed latem, bo to trwa trochę... kila zabiegów musi byc.

przegrana- a Ty do dermatologa marsz i na kwasy koniecznie się zapisz. Chociaż fakt, teraz kiepski moment bo słońce ostre. Ale to już lekarz zdecyduje, w końcu lepiej nosić kapelusz niż blizny ;)

wiem, masz racje - ale to nie pasożyt, jesteś pewna? bo tak właśnie demodex nawraca, bo siedzi w mieszkach włosowych i porach na twarzy

Gość przegrana za zycia
a wiecie co jest najgorsze?? ze ludzie którzy mnie nie znają mają mnie za lalunie, tapeciare itp :O myślą że maluje sie z przyjemnosci itp a ja poprostu nienawidze tego! marze o dniu kiedy mogłabym wyjśc z domu bez tapety ale to chyba nigdy nie nastąpi :O

Gość roseee23
tez tak mam nie przejmuj sie

Gość juliabezromea
Przeczytałam to co napisałaś i to tak jakbym czytała siebie kilka lat temu. Też zmarnowałam szanse na miłosc przez moją cere. A teraz ten facet ma już żone i dziecko a ja? no cóż dalej jestem sama.

Kochana, a jakich kosmetyków używasz? Moim zdaniem powinnaś zacząć używać kosmetyków naturalnych gotowych albo sama sobie mieszać. Ja też miałam problemy z cerą, a teraz to w zasadzie tylko parę blizn mi zostało, które teraz skutecznie zwalczam darkoutem. Jeśli chcesz mogę podać Ci na priv namiary do moich ulubionych sklepów, napiszę Ci, co powinnaś na początek kupić itd.:) Nie pozwól, żeby to cholerstwo z Tobą wygrało!

dziewczyno weź się w garść nie pozwół aby myślenie o cerze niszczyoło Ci młodość, pamiętaj że dla większości ludzi liczy się twoje wnętrze a nie cera!!! dla tych dla których liczy sie tylko twój wygląd nie są warci twojej uwagi!!!