Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 28.

jakie i ile obuwia kupujecie na lato 18+ miesięcznym dzieciom?

Polecane posty

Gość mama 28.

chodzi mi o: -firmę -czy sandałki mają odkryte/zakryte palce -odkrytą/zakrytą piętę...

Gość mamma po 30
sandalki zazakrytymi pacami i pieta sandalki na paski z odkrytymi palcami polbuty za kostke moze jeszcze dokuppie jakies tenisowki albo crocksy wszytko w rozmiarze 21. Firm nie podaje, bo mieszkam za granica wiec bartkow tu nie ma.

moja ma 2.5 roku i ma tak: adidasy nike trampki walky 9boti) sandałki odkryte palce i pietka firma nie znana półbuty ze skóry nie pamiętam firmy

Gość mama 28.
imili - nie chcę robić rankingu o zamożności kafeterianek. chciałam tylko się dowiedzieć jakie firmy są sprawdzone,polecane,ile par butów dziecko musi mieć w tym okresie, jakie obuwie najlepiej kupować... moja córka obecnie ma trzewiki skórzane antylopy, w których już jej sięnóżka pociła, więc zmieniłam je na balerinki emela (drugie na zmianę do piaskownicy ma tenisówki balerinki z ccc, niedrogie, ale z atestem zdrowa stopa, ze skórzaną wkładką)...ale moment się ociepli, przyjdzie czerwiec i muszę kupić jej ze 2 pary sandałków, jedne na wyjście, drugie na plac zabaw...stąd moje pytanie jakie kupujecie obuwie...to moje pierwsze dziecko, rok temu w lato jeździło we wózku z gołymi stópkami albo w skarpetkach jak chłodniej było...widziałam też, że dzieci chodzą w tych crocsach, ale czy w takim obuwiu nie jest za ciepło w stopę? nie znam się na tym:p

Gość mama 28.
oczywiście cały czas piszę o lecie, bo wiadomo, że wiosną jest ok. natomiast zima mnie nie interesuje, bo wiem, że muszę kupić ocieplane kozaki, a na jesień/wiosnę zaraz po zimie przejściowe trzewiki/półbuty

adidaski nike trampki z ccc i sandały z odkrytymi palcami z geoxa - wlasnie ubieracie juz sandalki dzieciom? jak juz widze nawet takie zgolymi stopkami maluszki smigajace w sandalkach, tylko czy nie jest za wczesnie/??

Gość Maadzixx23
ja już od tygodnia ubieram synkowi 18mies.sandały z zakrytą piętą i palcami,w trzewikach ze skóry i adidasach pociły mu się nogi ,w sandałąch też nieraz ma mokre,nie wiem dlaczego,ubieram cieńkie skarpetki..

Gość Maadzixx23
mój syn ma adidasy,trzewiki ze skóry nieznanej firmy no i sandały też ze skóry,myślę,żeby mu dokupić jeszcze jedną pare adidasów i sandały z wyceitym palcem na lato i moze jakies trampki w ccc