Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyynka

Mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość nyynka

Jestem z facetem nieco ponad miesiąc. Wczoraj u niego nocowałam i czuję że trochę przeholowaliśmy :o Mamy po 20 lat i nigdy nie uprawialiśmy seksu ale głupio się z tym czuję że głaskał mnie po piersiach i zrobił palcówkę a ja mu dobrze ręką :o nie wiem co we mnie wstąpiło, aż mi głupio spojrzeć mu w oczy :( U was też tak szybko dochodziło do pieszczot? Za szybko niestety :(

Gość 2:2
Przywróciłaś mi wiarę w ludzi :)

Gość jeżeli jesteście
ze sobą to chyba nie powinniście się tego wstydzić. pieszczoty to nie grzech;-) nie doszło do seksu ale i tak było fajnie, pogadajcie o tym szczerze i już. chyba nie powiesz mi że nie było fajnie...???:-)

Gość nyynka
było fajnie ale głupio mi ze świadomością, że doszło do aż takich rzeczy :( nie chciałam żeby do tego doszło tak szybko, ale co się stało to się niestety nie odstanie. boję się żeby mój chłopak nie patrzył teraz na mnie jak na ochłap mięsa, mimo że jest religijny i do seksu mu się nie śpieszy. Całkiem niedawno rozstał się z poprzednią dziewczyną, z którą robił to samo więc obawiam się że tylko chodzi mu o macanki bo mu tego brakuje skoro jest samcem :o

Gość hjhnkbjhb
wyluzuj, bo pękniesz. krew nie woda, z zakochani mają potrzebę dotykania. Ochłapem mięsa nie jesteś, a jeśli ktoś cię tak odbiera, to ma nierówno pod kopułką i świadczy to tylko, że traktuje ludzi przedmiotowo. Martw się tym, że on niedawno się rozstał z poprzednią i bardzo płynnie przeskoczył do nowego związku. Czy nie jesteś przypadkiem kimś w roli plasterka? Religijny czy nie, wiadomo facet jest zdrowy. Oby tylko nie był takim na pokaz religijnym, w niedzielę w kościele, a diabeł za skórą. Pamiętaj, to od Ciebie zależy na ile mu pozwolisz. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Dobrze kogoś poznać pod kątem jego reakcji na dotyk, tylko żeby to nie przysłoniło Ci jego wnętrza i nie miej klapek na oczach, bo mi coś smierdzi, że tak łatwo już ma następną.

Gość nyynka
hjhnkbjhb, ale on ją rzucił bo mnie poznał. W sumie to też źle wróży bo może mnie rzucić dla kolejnej :o dzięki za uspokojenie mnie w jednej kwestii :)

Gość no i co o tym myślicie
nie daje mi to spokoju :o boję się że mogę być kolejną skoro niedawno rzucił poprzednią dziewczynę a widocznie brakuje mu takich macanek :o