Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love.laska

jakas gowniara ma mojego faceta

Polecane posty

Gość love.laska

mam 21 lat moj byly ma 20. bylismy ze soba rok czasu. rozstalismy sie. nadal go kocham od tez mi pisał ze ciagle jest ta iskierka uczuc w nim jeszcze jest, potem przez pol roku sie nie odzywalismy, potem na nk zobaczylam jego fote z nia, jest z nia chyba od grudnia2010 .. prosze obejrzyjcie ja (jakas gowniara 16latka;/ i napiszcue czy ona jest ladna? prosze PANOWIE NAPISZCIE CO O NIEJ SAADZICIE? i czy uwazacie ze ten ich zwiazek przetrwa? on nie ma profilku na nk, a ona dodaje jakies foty a jej komentuja jacys faceci. mysle ze on o tym nie wie. ... ona ma tylko jedna fotke z nim. miala inne ale skasowala.zostawila tylko ta jedna. PROSZE OBEJRZYJCIE JEJ profil i napiszcie co o niej sadzicie czekam http://nk.pl/#profile/5705231 PROSZE NAPISZCIE CO O TEJ FLĄDRZE MYSLICIE?????

Gość każda
nie chce mi się:classic_cool:

Gość love.laska
czemu jestem smieciem????

Gość love.laska
napiszcie co o niej sadzicie wiem ze kazdy jest ladny na swoj sposob ale ja uwazam ze ona jest brzydka. oblesna. i ma wielkiego nochala. bleeeeeee

Gość love.laska
moge liczyc na wasze szczere opinie??????????????/

posluchaj..no skoro wybral inna to niema sensu walczyc o niego jak to mowi doda krolowa jest tylko jedna a ty zajmji sie czyms innym widocznie zaslugujesz na lepszego

Gość właśnie jej wysłałam wiadomość
z linkiem do tego topiku ;) masz przejebane :)

Gość ale nie rozumiem
a nawet jeśli według Ciebie jest brzydka, to co tego? Co to ma do rzeczy, jak ona wygląda? Jeśli związek przetrwa, to na pewno nie tylko ze względu na jej wygląd, bo sam wygląd niczego nie załatwi. PS: proponuję uświadomić sobie jedną rzecz: to już nie jest TWÓJ facet :O

Gość Gadatliwa..
Jest brzydka jej koleżanki są 100 razy ładniejsze .. ale może ma fajny charakter? :P

Piszesz że się rozstaliście,więc co Cię obchodzi z kim się spotyka? Ma do tego pełne prawo.A co do wyglądu to rzecz gustu.Jednemu się podoba córka drugiemu teściowa.

Gość bleblebleeeee
Laska taka se - typowa 17latka! Ale dla równowagi mogłaś pokazać swoje zdjęcie. Bo może ona ładniejsza od ciebie...

Gość masz racje.
oblesna jest. a o tym fagasie co leci na male siksy ZAPOMNIJ. stac cie na lepszego. szmata ktora wyslala jej linka niech sie pierdolnie w leb

Gość jest ładna a ty zazdrosna
szmato pokaż jak wyglądasz :o

Gość mialam tak samo ehh
ja myslalam ze to o mnie tez mialam faceta mlodszego i wogole no a najlepsze ze dziewczyny mu wybiera starsza siosta

Gość a na innych forach
jest tyle samo co twojej sytuacji.wiesz

Gość o to o mnie
to ja wyslalanm! tyle ze juz teraz mieszkam w krakowie a ta laska to przypadkowa..ehhhh

Gość love.laska
najlepsze ze ona mieszka w lodzi i ja tez ..no i on teraz chce zamieszkac z nia. no a ona gowniara i on chce na nia zarabiac i wogole.ajajajjj nie chce ich widziec razem na ulicy.zamorduje ich.

Gość love.laska
oj to dobrze ze jej to wyslalas przynajmniej bedzie wiedziala ze ma we mnie wroga .hahha

Gość love.laska
niech jej bedzie niech sobie go ma. ja i tak wiem ze ona jest gowno warta. ja czuje sie lepsza i piekniejsza od niej.a huj jej w dupe.hahaha

Gość love.laska
widocznie teraz ma gust hujowy. a teraz ja bede tą najlepsza-niech wie co stracil.ha

wg mnie jest brzydka ale może ma fajny charakter i jest z nią szczęśliwy , nie ocenia sie ludzi po wyglądzie