Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfhfdgjgh

praca dla 17 latki

Polecane posty

Gość bfhfdgjgh

mam 17 lat, potrzebuje zarobić trochę pieniędzy co mogłabym robic?? pomóżcie jeśli macie jakieś pomysły:)

Gość magada...
Lubisz się bzykać ? :classic_cool:

Gość Jelcz345
Znajdź parking dla ciężarówek, na obrzezach miasta. Udawaj, że masz18 lat. Kierowcą ciężarówek proponuj usługi seksualne. Bież około 25 - 50 zł. Ciężki kawałek chleba ale jak ci się uda zarobisz na swoje potrzeby.

Gość Madlennee
wyprowadzac psy na przyklad

Gość c a r o
-ulotki (popytaj w supermarketach kierownika zmiany lub w urzedzie pracy) -dodatkowa pomoc w sklepach w weekendy ( mi proponowano w żabce w weekendy uzupelniac towary na polkach od 19-23 8zl za godzine ale to kolega mi załatwil) -pisanie prac z polskiego za pieniądze (ja pisalam tez maturalne) -wyprowadzanie psow -opieka nad dziećmi (najlatwiej popytac znajomych) - sprzatanie domow (tu tez najlepiej popytac znajomych lub sasiadow bo obcej osoby raczej ludzie nie biora) -jesli masz prawojazdy albo karte motorowerowa mozesz sprawdzic w pizzeriach czy do dowozu pizzy nie potrzebuja na weekendy (duzy ruch wtedy)

Gość c a r o
-praca jako kelnerka/pomywacz na salach weselnych przy okazji wiekszych imprez -kfc od 18 przyjmują dorywczo, najwyzej wieczorowe zmiany byc miala

Gość hhfghvf
właśnie?? jakies jeszcze propozycje? odpowiadajcie