Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kto mnie przebije?????

Mam 22 lata i jestem dziewicą a mam faceta

Polecane posty

z chłopakiem jestem od 6 lat, on ma 29 i też jest prawiczkiem... Nie jesteśmy jakimiś zgorzkniałymi katolikami tylko chcemy ten pierwszy raz przeżyć po ślubie, tak dla zasady :)Patrząc na koleżanki które zaczęły uprawiać seks w wieku nastu lat odechciało mi się nawet o tym myśleć :o Po kolei wszystkie w ciąże zachodziły :o Poza tym mój chłopak jest tym jedynym a one spały już z niejednym i to jest obrzydliwe :o

Gość vgfgfsxdcfvgbhnjmkl,
jestes tego pewna ze poczekacie do slubu???? nie zdziwnila bym sie jak by on na boku mial jakas dupe!!!! kobieto to jest XXI wiek a nie XVIII wiek....

Nie ma nikogo na boku bo sam chcial czekać :) Ma takie samo zdanie jak ja więc jestem spokojna. Mieszkamy już razem i śpimy w jednym łóżku a mimo tego seksu nie było ;) znajome mi nie wierzą kiedy mówię, że jestem dziewicą i myślą że żartuję...

MĘŻCZYŹNI SĄ TERAZ INNI . JA PO PROSTU NIE WIERZE W TO. MÓJ CHŁOPAK ZDRADZIŁ MNIE PO 5 LATACH ZWIAZKU MIMO ZE UPRAWIALISMY SEKS. A CO BEDZIE JEZELI PO SLUBIE PO PROSTU SIE DO SIEBIE NIE DOPASUJECIE. ON BEDZIE WYMAGAŁ OD CIEBIE CZEGO INNEGO A TY CZEGO INNEGO. KOBIETO ZASTANÓW SIE LEPIEJ!!!!!!!

Gość julantaw
ja mam 24 latai tez czekalam z tym do slubu. teraz jestem 8 miesiecy po slubie i powiem wam ze za 1 razem sie udalo i spodziewamy sie maleństwa. Powodzenia i wytrwalosci zyczę. Jestescie wyjatkowi!

JUZ NIE AKTUALNE, ODDALAM SIE CALEMU MIASTU I STADZIE MURZYNÓW

PROWO

Nie każdy facet zdradza, nie wrzucaj od razu wszystkich do jednego wora ;) Moj mnie nie zdradził, sama kiedyś pytałam czy chciałby już przeżyć swój pierwszy raz a on stwierdził że chce czekać do ślubu, tak jak ja :) Cieszę się, że są osoby które myślą podobnie :)

NIE WIERZE W TO.... CHYBA ZE NALEZYCIE DO JAKIEGOS KOŁA KOŚCIELNEGO!!!!! HEHE

Przepraszam, że kłamię, ale jeśli tego nie napiszę to mama będzie mi codziennie wsadzać chuja w dupę.

do kościoła chodzimy od święta :p raz na rok lub jak jest jakaś okazja (ślub, komunia, pogrzeb). Tak jak wspomniałam, nie jesteśmy dewodami, choć w Boga wierzymy a już tak sobie zaplanowaliśmy, że seks po ślubie i niech tak zostanie ;)

nikt nie musi cię przebijać....możesz czuć się lepsza , ale lepsza nie jesteś , bo ktoś kto uprawia seks przed ślubem lub po ślubie, nie jest ani lepszy ani gorszy .....gorsze sa tylko panie lekkich obyczajów , za kasę lub darmowe szmaty dające komu popadnie....

revolver masz rację :) wcale nie czuję się lepsza tylko dlatego, że jestem dziewicą, po prostu żal mi tych co dają na prawo i lewo i wyzywają takie osoby jak ja :o a dlaczego? co im przeszkadza ze się nie puszczam? Poza tym uważam, że oddać się można tylko osobie którą się kocha, wyjątkowej i której się ufa a takie co miały w życiu kilku partnerów moim zdaniem nie są wzorem do naśladowania :o

Gość Irviing___
Zgadzam się z revolverem. Oznajmiasz nam tę nowinę, jakbyś była od nas lepsza. A tak naprawdę każdy ma swoje poglądy. To co, normalni ludzie w związku, którzy uprawiają seks, to zło? To normalna rzecz. Swoją drogą, bardzo się wam dziwię. Ja mam 19 lat i mam chłopaka od 4 miesięcy a już bym chciała coś więcej, chociaż on nawet nie zaczyna tematu seksu. Po prostu jestem zawsze tak nakręcona, że ciężko mi wytrzymać, więc podziwiam, że tak potraficie zwalczyć naturalne potrzeby.

Gość Irviing___
" ikto mnie przebije" ale ty mówisz o takich, które nie robią tego z miłości? W związku przeważnie jest miłość i zaufanie, przynajmniej wg musi ono być. Więc w czym problem, żeby się wzbraniać przed naturalną potrzebą, jaką jest seks?

Gość jaaaa25
19:28 [zgłoś do usunięcia] julantaw ja mam 24 latai tez czekalam z tym do slubu. teraz jestem 8 miesiecy po slubie i powiem wam ze za 1 razem sie udalo i spodziewamy sie maleństwa. Powodzenia i wytrwalosci zyczę. Jestescie wyjatkowi! No jeśli uprawiasz seks jedynie w celu prokreacji, to gratuluję, ciekawe tylko co zrobisz, jak dziecko się urodzi, wywalisz męża z łóżka, czy zrobisz następne?

DLA MNIE SEKS JEST OZNAKA MILOSCI

Nie mówię, że ktoś jest gorszy bo uprawia seks przed ślubem ale kilku partnerów w łóżku to już lekka przesada :o Poza tym po kilku miesiącach wskoczyć komuś do łóżka to po prostu zwykłe puszczalstwo :o sorki ale po 4 miesiącach nawet go nie znasz, o kochaniu też pewnie małe masz pojęcie bo jak można kogoś kochać kogo ledwie się zna?

ALE SKORO JESTESCIE ZE SOBA JUZ 6 LAT I PLANUJECIE WSPOLNE ZYCIE TO KTO TU MOWI O KILKU PARTNETACH!!!!! CHYBA ZE PLANUJESZ GO ZDRADZIC!!!! A ON CIEBIE!!! CHOCIAZ BYM SIE WCALE NIE ZDZIWILA.. KOBIETO ON PEWNIE SIEDZI W KUBLU I SIE MASTURBUJE ICH MU LEPIEJ POMOZ A NIE SIEDZISZ I GLUPOTY PISZESZ!!!! NORMALNIE SMIAC MI SIE Z CIEBIE CHCE!!!

Gość Irviing___
No sory, przeginasz mówiąc, ze bym się puszczała :O puszczałabym się idąc do łóżka na pierwszym spotkaniu! Kto cię wychował, jakaś stara dewotka? Seks to naturalna kolej rzeczy, naturalna potrzeba i każdy normalny człowiek tego potrzebuje :O

WSPOŁCZUJE TWOJEMU PARTNEROWI

Gość Irviing___
Dokładnie, no nie mogę uwierzyć, że facetowi nie brakuje seksu, w dodatku w takim wieku! Patrz na to chociażby ze strony biologicznej, WSZYSCY odczuwają popęd seksualny który trzeba jakoś rozładować!

a dlaczego uważasz, że to ja stwierdziłam "nie uprawiamy seksu do ślubu bo ja tak chcę"? Powtarzam, że mój facet też chce czekać i nie ma mowy o skoku w bok :) Nie śpimy w workach foliowych i dresach, często oprócz zwyklych pocałunków dotykamy się tu i ówdzie :p ale na prawdziwy seks jeszcze czekamy ;)

I NIE OBRAZAJ INNYCH DZIEWCZYN

Gość Irviing___
Nie rozumiem tylko, po co czekacie, skoro napisałaś, że nie kierujesz się wiarą? To co to ma za sens? No sama popatrz, nie kierujecie się wiarą, dotykacie się tu i ówdzie, mieszkacie razem, śpicie w jednym łóżku, jesteście ze sobą już tak długo. JAKI SENS MA CZEKANIE? Okej, ja jestem w związku dopiero od 4 miesięcy, ale coraz poważniej zastanawiam się nads rozpoczęciem współżycia. Jestem dziewicą, to mój pierwszy chłopak. Jestem zakochana, ufan mu, poza tym, odczuwam coś takiego jak POPĘD SEKSUALNY. I tylko to mnie dziwi, czy ty go nie odczuwasz? Tylko to mnie zadziwia. I nie musisz mnie obrażać, że jestem puszczalska, bo nie wiem co to ma do rzeczy, skoro jestem z chłopakiem na poważnie :O.

Gość dziki labedz
czekanie jest kompletnie bez sensu, szczególnie w wieku kiedy hormony buzują:D a może u was nie:D to po co wam seks?? nie lepiej to na nagrobku mieć napisane: czekali aż zeszli.. w czystości

No przepraszam, trochę przesadziłam ale uważam, że 4 miesiące to za wcześnie by oddać się chłopakowi. Po 4 miesiącach nie znasz go tak naprawdę... Ja poznałam swojego dopiero jak razem zamieszkaliśmy. Inaczej wyglądaja randki gdzie każdy się stara a inaczej codzienne życie razem... Co do tego dlaczego czekamy - po prostu tak sobie postanowiliśmy i może jesteśmy dziwni ale nie chodzimy napaleni bo brakuje nam seksu. Żyjemy jak normalni ludzie, z tym że nie uprawiamy seksu póki co. Dla mnie dziwne jest sypiać z chłopakiem w wieku 16 lat, dla kogoś bycie dziewicą w wieku 22 lat ;)

Gość poziomka pozioma
no cóz, ja tam sie przespałam po niecałych 3 miesiącach