Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umumummmm

Za jasny i za żółty kolor na czubku głowy przy rozjaśnianiu.

Polecane posty

Gość umumummmm

Pare dni temu koleżanka rozjaśniała mi w domu włosy, mam bardzo długie więc nie starczyło farby na czubek głowy i przód więć kolejne rozjaśnianie przezłożyliśmy na dzień później bo sklepy były juz zamknięte. No i gdy już nałozyła rozjaśniacz na góre i przód głowy trzymałam farbe ok. 20 minut na opakowaniu pisało że minimalnie 30 minut. Ale ja widziałam jakie jasne się robią więc nie czekałam z tym dłużej, po spłukaniu wyszły mi żółto-pomarańczowo-platynowe włosy, masakra ! Powiem że to było moje pierwsze rozjaśnianie włosów, wcześniej żadnej farby na nich nie miałam, prócz paru małych pasamek brązu, a z natury mam ciemny blond. Przeraziłam się bo teraz czubek głowy jest okropny, jak księżyc w nocy się świeci od tej jasności, a do koloru włosów od połowy ucha w dół jak najbardziej mi odpowiada jest śliczny tylko ta góra glowy, rozjaśniałam rozjaśniaczem z Joanny za 8.50. Musiałam kupić 4 paczki by całe włosy pokryły. Pytanie, co zrobić by zlikwidować ten okropny platynowo-żółty blond na włosach? Żeby był on CIEMNIEJSZY, pod kolor włosów na dolniejszej partii włosów. Kolżanka doradzała mi pokrycie góry włosów blond farbą w odcieniu moimem resztki włosów na dole. Ale ja nie wiem co mam zrobić i kiedy moge cokolwiek zrobić, bo są świezo rozjaśnione. Proszę o jakieś rady, bo przeszkadza mi ten odcień na górze głowy a trzymałam farbe nawet mniej niż pisało na ulotce rozjaśniania. Z góry dziękuję. :)

Gość umumummmm
Podnosze.

kup szympom do wlosow rozjasnionych taki niebieski..dobry jest z joanny..lub naloz farbe na cale wlosy:-)

Gość umumummmm
Tylko Nie Joanna :(

ale ja pisze o szamponie do mycia wlosow rozjasnionych.w rosmanie sa rozne..myj jakims i kolor bedzie rowny.Albo kup farbe i pokryj cale wsloy.To co zrobilas to dekoloryzacja teraz trzeba je umalowac na jednolity kolor

Gość o tak o
idz do fryzjera, zrobi ci porzadek z wlosami, sama to co najwyzej wlosy stracisz jak bedziesz tak kombinowac z rozjasniaczami

Nie joanna bo co? farby sa chujowe ale ten szampon ok. Polecam, nie ma po nich zadnyc zoltych odcieni, juz po pierwszym uzyciu!

aaaa z malowaniem wlosow po rozjasnianiu zdecydowanie musisz poczekac ok 2 tyg! nie czytalas ulotki??

a z kolejnym malowaniem po rozjasnianiu zdecydowanie poczekaj minimum 2 tyg bo doslownie zjarasz wlosy

Gość Onanananananananannaaaaaa
heeejj i co w końcu zrobiłaś, bo mam ten sam problem :P na górze mam platynę połączoną z zółtym a na dole ładny blondzik..w pomieszczenie tak tego nie widac, ale na zewnątrz masakra... mam ten fioletowy szampon..,ale on nie rozjaśnia jeszcze bardziej? bo ja w sumie wolalabym ten czubek głowy troszeczkę ciemniejszy..

Gość anitkaaaaaa
z tego co wiem to ten niebieski szympon eliminuje zolte refleksy podczas rozjasniania..czyli wlosy nie sa zolte ale platynowe

Gość Onanananananananannaaaaaa
Hmm..nooo w sumie i to dobre..,bo na górze mam żółto-platynowe...,ale nawet jak ten żółty zmieni się na platyne..to i tak będzie za jasny...jakieś pomysły ? ;D ;P