Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GuMiSiOwA_204

Popiszę z przystojnym mężczyzną

Polecane posty

Gość GuMiSiOwa_204
21 szkoda, ze jestes zajety ; (

Gość milusinski
wez i dla mnie :D

ale ze co...? ukradles z bagaznika i postanowiles upamietnic ta podniosla chwile ? :D

Gość B777-jestes niewyrywalny?
Oczywiscie,jesli masz robic coś,co jest sprzeczne z Twoimi przekonaniami,to nie rób tego.Mój ostatni partner był starszy od Ciebie o 2 lata.Co w takim razie robisz na kafe?

Gość GuMiSiOwa_204
A Ty masz zone, czy dziewczyne?

nudze sie na dyzurze... :) kiedys bylem facetem , przez ktorego wiele fajnych kobiet cierpialo...tez mowily, ze nie beda...ze to faceci przez nie cierpia...ale zycie zweryfikowalo czesc tych opinii :) to nie powod do dumy... ,ale lubię kobiety i kiedyś wykorzystywałem to jaki jestem i co robię... :)

@ ajajestemtaki - zakosisz tego malucha co stoi obok i tam poupychasz co sie da :) zebym mial co sluchac z gumisiowa :P

od 3 lat mam zone... kobiete z ktora jestem 9 lat i , z ktora bywalo roznie... do dzis mam jeszcze rozterki :) ale ktoz ich nie ma...

Gość GuMiSiOwa_204
Ale teraz chyba sie ustatkowales.. Chyba nie przestane o Tobie myslec..

@ B777 - racja, bo jak już mieć żonę i kochanki to najlepiej żeby one o sobie wiedziały, wtedy jest mniej problemów, ale to ciężko z nimi załatwić :D

A ja byłam kiedyś taka głupia kobietą,która cierpiała przez jednego faceta.Byłam z nim 5 lat,byłam mu całkowicie wierna.Po 5 latach dowiedziałam się,ze mnie zdradzał na prawo i lewo.Poprzysiegłam sobie od tamtego czasu,że juz nie bedę cierpiec.I nie cierpie.Jest mi z tym dobrze.

uspokoilem sie dla coreczki - to ona jest najwazniejsza :) moja Marysia :) to dziwne, ale za zona tylko troche tesknie...za to za corka wariuje ;D

teraz mowisz,ze nie bedziesz cierpiec...ale nie mow hop... nie wszystko zalezy od Ciebie i nie nad wszystkim jestes w stanie zapanowac

Tu pojawia się łezka,ja straciłam dziecko...

chlopie kafeteria jest wysoko w google z ktorych wszyscy korzystaja a ty dales zdjecie swoje i sie zwierzasz:) uwarzaj lepiej

a ja byłem z taką jedną lalą cały tydzień! kupiłem ją w takim sklepie dla dorosłych :) przed nocą napełniałem ciepłą wodą i ona grzała mnie cały czas :) to mój termofor :) ale ostatnio mi babka, cholera jedna, pozaklejała dziury taśmą :( o ja nieszcześliwy :)

Wszystko we mnie umarło.Teraz zajmuję sie pracą,nauką(tak dalej się ucze) i zaspokajaniem swoich fizjologicznych potrzeb.

Gość GuMiSiOwa_204
A ile Twoja corka ma lat?

poznalem kobiete ,ktora myslala dokladnie tak jak Ty... i pekla... nie zapanowala nad uczuciem (nie mowie ze do mnie:D) . tez przez kilka lat grala twarda sztuke...mowila, ze jest pusta... do czasu :) zycze Ci ,zebys i Ty sie kiedys przelamala. przykro mi z powodu dziecka

To dziecko było ważne,mąż a teraz juz nic nie liczy się.Nic już nie mam do zaoferowania facetowi oprócz urody.Zadnych uczuć.

Gość GuMiSiOwa_204
Heh malutka jeszcze.. Czemu jestes ze swoja zona, skoro mowisz, ze masz problemy, teraz jest to zrozumiale bo jest dziecko, ale jak jeszcze nie bylo Twojej corki to byles z nia z milosci?

Gość 137
@B777-jesteś niewyrywalny?- tzn. naprawdę nowa miłość całkowicie odpada? tak z ciekawości...

jestem bo znamy sie tyle lat...mamy taki staz...rozstawalismy sie i schodzilismy...ona mnie zna na wylot i akceptuje moj sposob bycia - nie kazda dalaby rade :) smieje sie nawet ,ze ona jest zabawan a ja ladny :D czy nowa milosc odpada...? tu sam nie wiem co napisac.... poznalem kogos przez net..wlasciwie...znajoma znajomych... i zeswirowalem na jej punkcie... doszlo do tego ze zaproponowalem jej spotkanie....ale nie wiem czy powinienem...czy nie powinienem myslec o Marysi...

Nie mówię nie.Ale z tego,co widzę,nie potrafię obdarzyć faceta uczuciem innym niż pożądanie.Nawet fajnego,takiego z którym było mi dobrze w łóżku.Mam taka blokadę.Po wszystkim zbieram swoje rzeczy i uciekam.Albo proszę by jak najszybciej wyszedł.

zwyczajnie boisz sie powtorki z rozrywki...boisz sie zaangazowac ,zeby znowu nie zostac oszukana...

Gość 137
ok choć to nie do Ciebie...;)