Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh ciężko mii

Czy w aptece można kupić bez recepty tabletki na "poprawę humoru' ?

Polecane posty

Gość eh ciężko mii

wiecie ,takie coś jak antydepresanty.. nie mam ochoty latać po lekarzach i nie chcę czegoś aż tak silnego, ale coś by się przydało ,bo nie wyrabiam :(

Gość patologiczny
jest Deprim i masa innych zamienników opartych na zielu dziurawca ,ale : -to raczej nie działa ,jedynie efekt placebo -dziurawiec powoduje fotouczelnie, wyjdziesz na slońce kilka razy i możliwe ,ze dostaniesz plam Reszta ,która moze pomoc to Omega3/6 i Magnez :classic_cool:

Gość eh ciężko mii
kiedyś brałam xanax ,ale miałam znajomego lekarza więc recepta zawsze była.. to było dobre

Gość 2:2
Deprim u mnie spowodował opuchlizne i swędzenie twarzy.

Gość Kiedyś ktoś polecał tu:
''TONISOL''

Gość eh ciężko mii
Większość z nas słyszała o tzw. "substancjach szczęścia", dzięki którym mamy dobry humor, jesteśmy szczęśliwi, doceniamy uroki życia. Jedną z takich substancji jest serotonina. Do jej wyprodukowania organizm potrzebuje tryptofan - substancji, którą zawiera preparat Tonisol. W połączeniu z inozytolem i niacyną Tonisol pozwala nam uzyskać uczucie uspokojenia, odprężenia i relaksowania się. opis brzmi nieźle

Gość katarina1155
Od Deprimu lepszy jest Perhip, tez na bazie dziurawca. Nie ma takich uczuleń po zażyciu tego preparatu. Substancje czynne są inaczej wyselekcjonowane.

Gość eh ciężko mii
a stosował ktoś ten tonisol ?

Gość eh ciężko mii
darujcie sobie ok ?

Gość nieszczęśliwy z Lublina
Chooj z tobą :O

Gość eh ciężko mii
nieszczęśliwy ,kupię tabsy na próbę jeśli zaczną działaś to dam tobie znak, bo widzę ,że ciebie również zalewa frustracja i ogólne przygnębienie 🖐️

Gość nieszczęśliwy z Lublina
Obecnie chleję żywca :O

Gość gość
Prosac ? maybe?

Gość gość
ja nawet nie miałam ochoty ani sily z tym walczyc. było mi zle, nawet nie wiedziałam dlaczego. Czułam bezsilnosc, brak ochoty do zycia. nigdy nie bylam tak zgaszona, przygnebiona. i nawet nie wiedziałam dlaczego tak sie dzieje. Koleżanka namówiła mnie na oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl . Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę. Stanęłam w końcu na nogi. Tego było mi trzeba. Nigdy bym nie powiedziała, wcześniej, że moje niepowodzenia życiowe były spowodowane brakami energetycznymi, a jednak to było prawdą. Obecnie żyję z dnia na dzień i cieszę się życiem.