Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona lisha

Siet, siet! Jestem gówniarą w ciąży z byłym bezrobotnym facetem!!!

Polecane posty

Gość giugiuk
nie bądz morderczynią, dzieciobójczynią. nie usuwaj, proszę :(

Gość .Inga87.
Dziewczyny już Ci napisały o organizacji Women On Web. Ja tylko dodam że wysyłają RU486 i mizoprostol, skuteczność 97%. Trzeba wpłacić darowiznę w wysokości 70 euro, ale jeśli się napisze maila do organizacji o kłopotach finansowych obniżą darowiznę do 30 euro. Jest jeszcze druga opcja: lek o nazwie Arthrotec. Jest to lek na reumatoidalne zapalenie stawów, ale stosuje się go także do wywołania poronienia. Jest na receptę, w aptece 20 tabletek kosztuje 40 zł. Do aborcji potrzeba 12 tabletek. Pisałaś coś o swojej reumatologicznej dolegliwości więc myślę że bez problemu dostałabyś receptę od swojego lekarza.....

Gość doświadczona28
Myślę, że powinnam zabrać głos w tej dyskusji. Gdy miałam 19 lat popełniłam największy błąd mojego życia.. aborcję... Początkowo wydawało mi się, że jest ok, ale później ogarnęły mnie straszne wyrzuty sumienia. Jestem katoliczką poszłam do spowiedzi, tam ksiądz uświadomił mi że ZABIŁAM swoje dziecko... BOŻE DZIECKO, wyszyscy jesteśmy Jego dziećmi. Ono nie było bezbronne, a ja egoistycznie myślałam wtedy o sobie. Bóg chciał żebym miała to dziecko, a nic nie dzieje się przypadkiem, On napewo miał jakiś cel, a ja sie poddałam na wstępie. Strasznie żałuję tej decyzji, zwłaszcza teraz, kiedy mam 28 lat, od 3 lat jestem mężatką, oboje pracujemy, kochamy się, mamy piękne mieszkanie, ale... do szczęścia brakuje nam dziecka. Już 2 razy poroniłam. Byłam u lekarza, okazało się że podczas aborcji coś uszkodzonoi nie będę mogła "donosić" ciąży... oczywiście nie zawsze tak musi być.. często aborcja nie ma wpływu na kojejle ciąże. Przemyśl to.. czy będziesz umiała żyć z tymi wyrzutami, z myślą, że ZABIŁAŚ niewinne dziecko. Zawsze możesz oddać je do adopcji. Nie odbieraj mu szczęścia. Zobacz ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=IgBLxEC5G8Y&feature=related i pamiętaj, że: http://www.youtube.com/watch?v=YjOHZ_YsJ7k&feature=related :)

o bożżżżżżżżżżżże załamałaś mnie dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!! trzeba było się nie pieprzyć!!! sex jest dla ludzi dorosłych a nie gówniarzy którzy nie zdają sobie sprawy z konsekwencji ale taka właśnie teraz jest młodzież :/. ok uprawiałaś sex to twoja sprawa ale z kim? szanujesz ty się w ogóle dziewczyno? bo skoro to taki fatalny chłopak to wychodzi na to że nie! a swoją drogą musiałaś mieć niezłego pecha ja jak odstawiłam tabletki to w ciąże zaszłam dopiero po półtorej roku hehe skoda mi tego dziecka. nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji chyba ze pójdziesz na cały etat do pracy ale w ciąży to nie wiem kto cię zatrudni i wybierzesz studia zaoczne za które oczywiście się płaci musisz zmusić tego kawalera żeby wziął odpowiedzialność za to co zrobił a i tak będzie wam ciężko albo gorsze rozwiązanie poradzić sobie z tym wyzwaniem w samotności ale jak to zrobisz to nie wiem, a najgorsze to usunąć oczywiście ale wtedy to już w ogóle nie wiem jak spojrzysz na swoją gębę w lusterku!!! oj jak to trzeba w życiu myśleć co się robi!!! opowiadaj o tym wszystkim !! może uratujesz swoją historią życie innym nastolatkom!!!

Gość sssssssssssssssqwq
"Byłam u lekarza, okazało się że podczas aborcji coś uszkodzonoi nie będę mogła "donosić" ciąży" Jasne, jasne... gdybyś pisała prawdę, posługiwałabyś się profesjonalnym nazewnictwem, zamiast "coś zostało uszkodzone"> :O

Gość zxczc
ale jestes glupia, wiedzac ze odstawilas tabletki moglas na wszelki wypadek kupic tabletki 72 H (o ile sie nie myle) po fakcie. PS nie czytalam wszystkich wypowiedzi.

Idż dziewczyno do profesjonalisty na zabieg a nie słuchaj o tabletkach !!! Kto cię później wyczyści !! Teraz większość się oburza na aborcję a jak laska za rok napisze na kafe że potrzebuje pomocy bo sama z dzieckiem głodem przymiera to ją zjadą po co dupe nadstawiała .

doświadczona28 - to coś co uszkodzono to mózg się nazywa . Pozdrawiam

Gość doświadczona28
Npisałam "coś uszkodzono", bo nie chciałam odbiegać od tematu, ale skoro macie się mnie czepiać: Po aborcji doszło u mnie do infekcji w jajowodach, nastąpiło zamknięcie światła jajowodu i zapalenia otrzewnej miednicy, czyli tzw. PID. Wypowidziałam się, bo czułam że powinnam tak zorbić, nie chcę żyby jakaś dziewczyna przechodziła przez to co ja... tylko tyle...

Gość mama38
Zadzwoń, jeśli masz wątpliwości, czy urodzić dziecko, które nosisz pod sercem. Jasnogórski Telefon Zaufania: 34 365-22-55 (w godz. 20.00-24.00) lub 800-112-800 PN.-PT. 15:00-7:00, SO.-NI. całą dobę

witam!!!!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych czy gum do żucia tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC z długą datą ważności ________________________________________________________