Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni samóraj

czy znajde taka kobiete

Polecane posty

ja przebywam tylko z moim chłopakiem... na non stopie od ponad 3 lat. Jesteśmy tak blisko ze sobą w każdej sytuacji że żadnej nawet godziny sama nie spędzam ;)

Gość zołzazołziasta
częsc Polski....urocza bejbe;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
samuraj, ty to masz poczucie humoru :D zołza jak jesteś taka rozrywkowa to może sprawdź czy nie masz uzbrojonego zapalnika w doopie :P

Gość ostatni samóraj
a ja wlasnie chce znalezc taka partnerke jak ty ona ona 19:) zolza podaj rocznik bo nie umiem liczyc:(

Gość BEJBE 08
monhjasdkad sskskjks :) Asksskdkaak kskka, sjaasjjssj i sosososos ;) Uqwpwqpwo pqwopwo, wowowow owowpwppqow kddkksj :-0 Nanjsjksd ksakasjkas kkdkkdkdkkdk llwlwlllwlwlw, dkdfkdjfkdfjd :D 🌼

Gość Czlowiek_z_bliznami
nie no F1 pamięta jeszcze czasy II wojny światowej :P

Gość zołzazołziasta
nie...sorry nie ma...w doopie...ale jest lont....do odpalenia...;)

Gość zołzazołziasta
google wie lepiej...granat f1 podali....koncówka lat 70tych

Znajdziesz. Wiesz co. Spędzam z nim czas cały czas, bez przerw, i szlak by mnie chyba trafił jakbym miała sama siedzieć hehe. Wiadomo ma się koleżanki ale z nimi widze się w pracy lub w szkole, ale nawet jak się umawiam z jakąś to jest raz na rok i zawsze jest ze mną mój. ;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
lont? a nie czasem sznurek od tampna? :D:D:D

Gość zołzazołziasta
24/24 chciałbys byc z laską.... to ja sie nie nadaje...tydzien bys nie wytrzymał...;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
to gogle źle mówi bo kiedyś z kumplem wykopaliśmy kilka ef jedynek w miejscu gdzie ciągnęła się linie frontu :P:P:P

Gość ejjj ja chce takiego faceta
jak ty, samuraj. ile masz lat????

Gość zołzazołziasta
oj odrazu....dociekasz....sznurek,,nie sznurek,,, wazne,,,,ze rozwalam...na strzępy;)

Gość ostatni samóraj
skonczone 18-scie:) ona ona 19 no i dokladnie ja moglbym tak samooo:) heh:P masz u mnie +;p myslalem ze jest cos ze mna nie tak ze moglbym 24/24 ale widze ze to nawet normalne jesT:D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Na strzępy :P To chyba swoje majteczki jak ściągasz je przez głowę ;) :D:D

Gość zołzazołziasta
nie chodze w majatach...lubie bezz... ;)

Gość Boże jak mi trudno
ja bym chciała z takim jednym, ale niestety to nie TY, a czy są na pewno :)

Gość ostatni samóraj
ja nie ja , ale takiej szukam:)

wiesz jak chcesz ze swoją kobietą spędzać cały swój czas to znaczy że ją byś po prostu mocno kochał, i by Ci na niej zależało i przede wszystkim : chcesz normalnego związku a nie takiego że tak powiem jak większość moich znajomych (one bez chłopaka tu i tu bo one są młode noi po co tak marnować całe dnie z chłopakiem jak starczy 3 dni na tydzień może 4 lub same weekendy, one chcą poszaleć niby) ja tego w ogóle nie rozumiem :P Ty jesteś normalny ! ;P to reszta ma coś popieprzonego w głowie :)

Gość ostatni samóraj
no wlasnie mi duzo do szczescia nie trzeba:) wystarczy tylko zeby przy mnie byla i mnie kochala:) a dalej zycie samo sie ulozy;p

Gość Czlowiek_z_bliznami
Lubisz bez? :P Uważaj żeby się tam jakiś dywersyjny jęzor nie zaplątał bo sama się rozerwiesz :D

Gość ostatni samóraj
w piosence firmy bardzo dobrze to jest opisane:) Dobra dziewczyna, nie dziwka fałszywa, Pójdzie z Tobą w ogień, kiedy Ty naważysz piwa, Ona Ciebie kocha, ona jest prawdziwa, To prawdziwy diament, perła, to platyna, Ne bij, nie ubliżaj, nigdy, tylko o nią dbaj, Ona jest wrażliwa, ona chce dać Tobie raj, Nikt dla Ciebie nie poświęci się tak, pamiętaj, Twoja piękna dama, całym sercem ją kochaj, To jest Twój skarb, to jest Twoje piękno, To jest ta osoba, która może da Ci dziecko, To jest najwierniejszy Twój towarzysz życia, Synku nie ukradniesz, że nie masz nic do ukrycia, Gdy powinie noga się, ona nie ucieka, To od niej masz wsparcie, to od niej rakieta, Będzie też przy Tobie, gdy nadejdzie meta I w zaświatach nawet znajdzie Cię Twoja kobieta. Dobre maniury są tu z nami, Ona Cię nie sprzeda, ani nie zostawi, Zawsze będzie czekać z otwartymi ramionami, Coś Ci powiem, precz z kurwami, Materialistkami, zwykły chuj z cyckami, Bardzo szybko Cię omami, Przestań obsypywać dziwki prezentami, Są dobre maniury i ich kreatury, łapiesz? Dziwki lecą tylko na Twój papier, kiedy chrapiesz, Po mistrzowsku opierdala Ci chatę, Na miłość swego życia wybrałeś sobie szmatę, Skłóci Cię z rodziną, skłóci Cię z rodzonym bratem, Ohajta się z murzynem, gdy w Anglii znajdzie pracę, Dobra kobieta człowieku ma klasę, Martwi się o Ciebie, kiedy lecisz w trasę Ona kocha Ciebie, a nie Twoją kasę Będzie kochać Cię nad życie, nie ucieknie z zarobasem, nie. Wśród dziewczyn zauważam coraz większy upadek, Szerzy się kurestwo już wśród małolatek, Trafić zawsze dobrze, szanse raczej słabe, Chyba, że chcesz człowieku szczępa, a nie babę, Tym bardziej doceniam te piękne Polki szczere, Które wybierają dzieci, a nie melanż i karierę, Idą na spacer do parku, a nie w pijacką aferę, Dla nich ważne są uczucia, a nie kto ma pełną bere, Tylko kobieta i mężczyzna tworzy rodzinę, Bez rodzin ten naród w końcu wyginie, Więc szukajcie do skutku, aż w końcu znajdziecie, Tą jedną, do której naprawdę pasujecie, Niech będzie dla was najważniejsza na świecie I czeka na was zawsze, gdziekolwiek nie idziecie, A wy fałszywe dziwki idźcie lepiej w inną stronę, Jestem dziś bardzo zajęty, gdzieś zabieram swoją żonę.

Gość ostatni samóraj
doskonale mnie kumasz:D wlasnie oto chodzi:)

Gość ostatni samóraj
szkoda ze tak malo dziewczyn ma takie podejscie i myslenie jak Ty;)

może jak dokładnie się przyjrzysz i poszukasz to znajdziesz, bo przecież nie jest ich chyba aż tak mało :P dużo jest udanych związków które widać na odległość i raczej są ze sobą 24 na 24 :D

Gość ostatni samóraj
no wlasnie malo ;(dlatego ciezko :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
To wszystko trwa do pewnego czasu. Potem się kończy i jest chujoowka