Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfytujyu

DZIEWCZYNY CZESZECIE SIE W WYSOKI KUCYK? FACECI PODOBA WAM SIE TAKA FRYZURA?

Polecane posty

Gość Ruchamy pilotów i stewardów
zajebiście nadaje się do rżnięcia od tyłu kiedy trzymam ją za ten kuc i wpycham kutasa głęboko w dupę i w cipę na przemian waląc raz za razem klapsy w jej jędrny tyłek obijający się o moje podbrzusze. A wracając do tematu to tak, podoba mi się :)

Gość Fryyzury całkiem
niezłe wystarczy mieć chudą pociągłą twarz i długie włosy

nie czeszę się tak, ponieważ nie chcę wyglądać jak 5 latka :] a tak wyglądam wtedy. Ta fryzura pasuje kobietom tylko i wyłącznie tym, które mają bardzo uwydatnione kości policzkowe i taką pociągłą twarz.

Gość ja się tak czeszę, ale nie mam
grzywki. mnie się podoba ta fryzura, i ładnie wygląda i jest praktyczna, do tego szybka w wykonaniu. a z facetami to różnie, jednym się podoba, innym nie. ja tylko raz usłyszałam, żebym się tak nie czesała, bo z przodu wyglądam jakbym była łysa :P

Gość dfytujyu
ja mam grzywkę prosta i szczupłą twarz, czesze sie tak prawie codzień, bo moje rozpuszczone strasznie sie plątają sa do połowy pleców, jak jest wiatr to wygladam jak solpa:-O dlatego praktyczniejszy taki kucyk, byłam ciekawa waszego zdania na ten temat:)

no jak szczupła twarz to ok, a jak ja mam okrągłą, jasną oprawę oczu, duże oczy niebieskiego to wiesz jak ja wyglądam ?:D jak pSedSkolaCek :O :D

Gość cacy
ja się tak czeszę czasami, w sumie coraz częściej, hehe wtedy ładnie naciąga się skóra twarzy i nie widać zmarszczek :D

Gość dfytujyu
NieLubieNiedziel - rozumiem:) ja kiedys sobie pospinałam włosy wsuwkami w taki jak mysalalam artystyczny nieład, a mój brat powiedział ze wygkladam jak kosmitka:-O

Gość nigdy nie miałam takiego kuca
Nie podoba mi się ta fryzura. Równie dobrze można zrobić kucyka na czubku głowy i będzie to wyglądało tak samo źle.

moj brat też ma takie wstawki :D ale ja często właśnie spinam włosy wsuwkami, robię kitkę na boku, kręcę, tzn. takie fale raczej a nie spirale;) albo zwyczajnie prostuję :)

Gość kapary
ja często noszę taki kucyk, albo kok :) mojemu mężowi się podoba :) jeśli chodzi o typ urody to właśnie mam pociągłą twarz :)

Gość sngjk
dla jasnej blondynki by to nie pasowalao, wygladalaby jak taka liszka:O

Gość okragla twarzzzzzzzzzzzzz
A ja mam okragla twarz, duzy nos i male oczy a mimo to podobam sie sobie w atkim wysokim kucyku sprobujcie i wy :)

Gość y0980[p
fajowe

Gość karalara
Ja sie tak czesalam jako nastolatka, gdy mialam wlosy do pasa. Teraz mam prawie do ramion, wiec raczej krotkie i jako 30stka zle bym sie w takiej fryzurze czula. Ale kiedys, jakies ponad 10 lat temu bardzo ladnie w takiej fryzurze wygladalam. Tylko to zdjecie z doczepionymi mi sie nie podoba, nie ma to jak naturalne, dlugie wlosy.

Gość przecież w tej fryzurce dobrze
wyglądają i 30-latki, bez przesady. Przykładem jest aktorka powyżej. Ja niestety mam długie, gęste, kręcone włosy, dlatego taki kucyk nie dla mnie:(

oooo ja bym sie tak czesala, ale okropnie wygladam w kucyku:((( A w lecie...tylko w rozpuszczonych chodze, bo zadne upiecie mi nie pasuje! To jakas masakra!