Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

Michaszkoo zrobiłabym tobie ale godzina przy tym mija :D hah

Gość europejkaa
dobrze, zawsze mozna na Ciebie liczyc :) zapamietam na cale zycie, ze przez C! Michaszkoo, kazdy (oprocz psychopatow) jest zdolny do wyzszych uczuc. Mysle , ze w przypadku tych wolnych i tych ktore Ci sie podobaja trzeba stanowczosci, czasu i umiejetnej sztuki ,, podrywania,, dodac do tego brak zniechecania sie i porazek i zapewniam Cie, ze nie ma takiej kobiety, ktorej nie mozna zdobyc ;)

europejka oczywiście że na mnie można liczyć - nawet w tak ciężkich pytaniach jak te :D

Gość europejkaa
dobrze, smiejesz sie, ale naprawde chwilami glupieje. Dawno temu nie mialam zadnych problemow z polska pisownia i b. nie lubilam bykow, ale niestety z czasem i tylko biernym obcowaniem z j. polskim popelniam ich coraz wiecej . no ale mam ciebie - wspamialego korektora :D

europejkaa to gdzie cię wywiało ?? zawsze do usług :classic_cool: - ortografię to mam w jednym paluszku ale u nogi :D

Gość europejkaa
dobrze, ten paluszek u nogi to chyba paluch :D sloneczna Toscania :)

oj kochanie to ja się do ciebie przeprowadzę- po sąsiedzku będziemy kawkę piły:D i sąsiadów podglądały :-P a z tym paluchem to się ugryzę w język- bo wyjdzie że ja jakaś nie kulturalna jestem :classic_cool: ZU jedziesz ze mną ??;-)

Gość europejkaa
Kochane, niech ja tylko skoncze ten remont... Czujcie sie zaproszone :) A sasiadow to ja mam.... dobrze, mysle ze bylaby ukontentowana :D

Gość europejkaa
Zmykam do pracy, polowa ulic jest nieczynna ze wzgledu na kolarzy, ktorzy przejezdzaja przez moje miasto. Zajmie mi to troche. milego popoludnia🖐️ :)

ZU pojedziemy zarzucić okiem i grzywą na te wynalazki europy :-P europejka mnie ta szybko nie zadowolisz:D

Gość europejkaa
dobrze, pewnie tak ale mysle, ze Ty zadowolilabys kazdego ;):P Polki sa piekne. Tak nas tu widza :) pa, pa

pewnie ze nie ma takiej kobiety której nie da sie zdobyc w jakis tam sposób a ja przykladowo nie mam juz tyle sily wiary i nadzieji zeby biegac za babka dluzej niz 6 miesiecy :/ chyba sie starzeje :P:P

Gość europejkaa
Michaszkoo :D:D:D 6 miesiecy? jestes dzielny!!!!! pa, pa pa

europejka 🌼- miłego popołudnia życzę , ty to umiesz posłodzić :-P Michaszkoo 6 mieś?? to i tak jesteś wytrwały ...

takie mam zalozenie ze jak nic nie wyjdzie w ciagu 6 miesiecy to lepiej dac sobie spokój

czyli ustawioną granice masz;-) za niektórymi kobietami im więcej biega facet tym bardziej wykorzystują swoje przywileje :D coś mi w brzuchu burczy chyba czas na bułeczki :)

oczywiście że mam- nawiasem mówiąc żadnego do siebie nie dopuszczam :-P

ide zapalic :D wracam za niedlugi moment no to jak to jest u Ciebie z tymi adoratorami :]????

jestem - krówki też lubię ale nie rozdaję :D hihi