Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

Gość europejkaa
Moze nie tak, ze za wielkie, ale powiedzmy sobie szczerze , wiemy juz czego chcemy i czego na pewno nie chcemy ;) Nie zwracasz uwagi w ogole? Ja to chociaz z uznaniem sobie patrze :classic_cool: Tak. Zdecydowanie to ja potrzebuje facata na sciane- na obrazku :D Dobrze, mnie tez jest juz dobrze, ale....

Gość europejkaa
ZU :D:D Zwariowalas?! No , no....

bo wiecie dobrze ze tak nie jest tylko trzeba umiejetnie wyluskac takie sposrod tlumu nagrzanych samcow

Michaszkoo, ale to smutna prawda jak ja wiem czego chce i mam swoje normalne wartosci w stylu na pierwszym spotkaniu nog nie rozkladam, to dowiaduje sie ze "za trudna" jestem, albo "dziwna jakas" no to jak mamy mowic...

Facetow normalnych jest dokladnie tyle co normalnych kobiet :) tutaj topik normalnych sie zebral. Wiec przedstawiamy normalne wartosci, ktorych szukamy A ze ogol wyglada inaczej, to stad smutne wnioski

Gość europejkaa
Michaszkoo, ja zdaje sobie z tego sprawe, ze Ci sie nie podoba, ale brutalnie tak to wyglada : radzimy sobie bardzo dobrze bez faceta czy to z wyboru, czy to z koniecznosci. Nie sadze, ze plakanie nad samotnoscia moze cos zmienic, a mezczyzni dzis sa.... dziwni jacys i naprawde niewiele przypominaja naszych ojcow. Oczywiscie to tak ogolnikowo, bo sa przeciez wyjatki - jakis 10 % :D

tak mowicie ze bez faceta jest super i wogole wszystko ok mi bez kobiety tez jest ok radze sobie ale jednak czasem sa chwile kiedy czlowiek chcialby miec do kogo sie przytulic zeby ktos Ci powiedzial nie martw sie damy sobie rade bo jestesmy razem :] :D

"zresztą kobiety nie są lepsze" - często to słyszę :-P haha oj Michaszkoo nie każdy facet oczywiście jest taki sam ;-) Europejka od jakiegoś czasu nie zwracam uwagi w ogóle - czasami tylko zawieszę wzrok :-P ZU kawa podana teraz poproszę o serce:D

oczywiście- tyle czasu mnie nie było bo musiałam się zastanowić która to prawa a która lewa:D

Gość europejkaa
No i dokladnie jest tak jak mowisz, Michaszkoo Tyle, ze gadamy, gadamy i nic tym gadaniem nie zmienimy :D Dobrze udaje twarda, ZU wciaz ma nadzieje, Michaszko teskni za cieplem kobiety, a mnie brakuje meskiego ramienia i meskiej klaty, zeby spokojnie zasypiac :D Niby kazde z nas radzi sibie swietnie a jednak.... Kochani, zostawiam Wam dalsze rozwazania ;) Na mnie czas🌻🖐️

za wiele słodkości a na cukrze musimy oszczędzać :-P Michaszkoo tu się zgodzę z tym przytuleniem i podporą ale z czasem człowiek się przyzwyczaja do takiego stanu bycia jaki ma :)- ja np. pochwale się mam ulubioną maskotkę do przytulania ( dostałam w prezencie od siostrzenicy ):D

a no i mam kota przybłędę - przychodzi tylko żeby się najeść :-P

kiedyś robiłyśmy sobie babski wieczorek - wszystkie znajome już dawno powychodziły za mąż , męczyły mnie przeogromnie z pytaniami ;-) żeby się odczepiły to powiedziałam że ja na starość kupuje sobie białego kota a żeby nie było tak ponuro ...to pofarbuje mu ucho na czarno :classic_cool: a tak naprawdę marze o piesku :)