Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

piekłam, piekłam - ja już wszystko piekłam , nawet raz zakalec mi wyszedł ...to były początki i tak się starałam :(

wpadnę ale nie dosłownie:-P- was tutaj odwiedzić ;-)

to już więcej niż podstawy opanowałaś- najważniejsze ciasta :-P hmmm kiedy pieczesz?? to wlecę na makowca;-)

ktoś musi pracować a ktoś odpoczywać :D mam egzamin znowu :(

haha a no tak - ja tylko jak mam ochotę coś pokombinować :-P jak byłam młodsza to się napiekłam tych ciast :-O

hmm no no z chęcią bym na to poszła :D - mam nadzieję że do końca roku zdam ;-) w tym mieście gdzie zdaje jest naprawdę katastrofa :-O

wchodzę na egzamin :classic_cool:- zadowolona , rozlużniona :-P hmm i słyszę dwie dziewczyny rozmawiają : -ja już siedemnasty raz:-O a ty? - nie noo ja już nie liczę 😭

tak się zdenerwowałam ...że jak zobaczyłam swojego egzaminatora to nie wiedziałam czy popuścić ------ sprzęgło :D

no ale mnie pochwalił za płynną jazdę gdyby nie mały błąd :-P

do mnie egzaminator mial tylko jedno pytanie - czy moge wczesniej zaczynac hamowac, bo on nigdy nie wiedzial czy mam zamiar hamowac czy nie :P a tak to luzik, pochwalil za dynamike :P

oj ja jestem strasznie upartą osobą - mówię sobie że jak nie zdam teraz ...to później, bylebym na wakacje miała w rączkach te prawko :-P

żartujesz tak wprost się tobie zapytał o łapówkę :D??

jak wrocilismy z jazdy po miescie to mnie spytal ten stary dziad co ma wpisac w protokole, czy zdalam czy nie, i ze to tylko ode mnie zalezy. Wiec powiedzialam ze skoro tak, to niech wpisze ze nie zdalam :P

no no pięknie :-D teraz masz wszystko monitorowane - mi zawsze mówił zabierz nogę z sprzęgła :-P te auta wydaje mi się też mają coś nie tak z sprzęgłam - jeździłam już różnymi wynalazkami ale nie takim naprawdę

sprzegla w takich samochodach sa zazwyczaj strasznie luzne, po latach jazdy w takie rzeczy sie nie wnika i teraz juz do kazdego samochodu wsiadam i jade, ale dla swiezego kierowcy to wszystko jest stresem :) dasz rade, nie ma co myslec na zapas :)

znajomy zdawał w Kaliszu prawko 6 razy - zdenerwował się i przeniósł papiery do Poznania- zdał za pierwszym razem - a jeździ naprawdę dobrze