Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marakota

mikrodermabrazja w krakowie

Polecane posty

hej - mam pytanie: co sądzicie o mikrodermabrazji i czy można gdzieś w krakowie wykonać taki zabieg w rozsądnej cenie? pozdrawiam :)

Gość srubokrecik..
ja robilam w salonie w Plazie, dwa lata temu za jeden zabieg z maska algowa chyba ok 200 zl dawalam fajna sprawa tylko droga i pasuje byc kilka razy jakbym miala wiecej kasy to bym sobie jeszcze zafundowala

Gość srubokrecik..
aaa tylko ten zabieg lepiej robic na wiosne lub jesien /zima, bo w lecie na sloncu jest ciezko tzn, niepowinno sie wystawiac twarzy na promieniowanie sloneczne bo moze dojsc do przebarwien.

też interesuję się tym tematem :) moja koleżanka dała mi ostatnio taki bon, z którym za darmo mogę pójść na ten zabieg (ona ma cerę idealną, szczęściara) - nie pamiętam, ile dokładnie kosztuje mikrodermabrazja, ale kurcze.. obczajcie sobie: http://bonykrakowskie.pl/Bon_66.html

Gość gość
Chodzę regularnie na ten zabieg, cera wyglada po nim rewelacyjnie więc na prawde polecam. Mam sprawdzony salon przy ulicy Szlak - Black Pearl. Ostatnio mają nawet promocję, co piąty zabieg gratis :)

Gość Iwonna890
Polecam Ci Black Pearl, ceny mają przystepne i sa bardzo dobrzy w tym co robia. Oprocz mikrodermabrazji byłam u nich na zabiegach Klapp i rowniez polecam.