Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don kichot z manci

Kobiet ktore uwzaja sie za cudo swiata

Polecane posty

Gość don kichot z manci

Najgorsze sa te bazyle,uwazaja sie za bostwa,a najlepsze jest to ze te piekne sa skromne.Dlatego pierdole to,od teraz podchodze do tych ladnych,przynajmniej jak bedzie miala mnie odrzucic,to mnie odrzuci ale bede wiedzial ze jestladna i ma prawo.Najwieksze bazyle to brzydkie,i grubaski.One to maja mniemanie o sobie.Piekne kobiety czekjacie na mnie:)

Faceci też najgorsi są ci zakompleksieni pseudo inteligentni, których wredne dziewczyny nie chcą i muszą potem szukać powodów swojej porażki życiowej :p

Gość ndsjfha
te brzydkie nadrabiają charakterem i pewnością siebie. często lepiej wychodzą na tym niż piękne, ale nieśmiałe, wstydliwe kobiety. te brzydalki mają fajny charakter, są głośne, zauważone, łatwiej im wyjść do ludzi.

Gość aaaaaaaaaaaaadqwe
ale nie do przesadyzmu, taka co tos e mysli bog wie co i ze postradala wszytskie rozumy odpycha od siebie ludzi, sama znam taki mocny rpzypadek

Gość don kichot z manci
Dlatego zaczynam podbijac od tych ladnych.Tak jak mnie spusci po linie,to bede wiedzial ze ladna byla,i za wysokie progi.jak bazyl mnie spuszcza po linie,to chuj jej w dupe.Kurwa ja mialem kompleksy,ale jak wyszedlem na miasto i zobaczylem ile bazylow prowadzi ladne laski,to szoke.

Gość aaaaaaaaaaaaadqwe
zalezy co amsz na mysli pod pojeciem ladna laska i co tak naprawde dla ciebie ejst ladne. Kazdy ma swoj gust

Gość nie ładne
to co ładne, ale co się komu podoba; każdy ma inny gust, dla jednego pulchna mała brunetka, dla innego wysoka blondyna z tipsami to ideał

Gość don kichot z manci
powiedzmy ze jedna jest gruba a druga szczupla.nie ukrywam bardziej podobaja mi sie szcuple kobietki.Nie generalizuje,ale ta grubsza powinna miec troche zanizone kryterium od tej szcuzplejszej.Zazwyczaj ejst tak ze ta grubsza ma wyjebana samoocene,a ta szczupla i ladna chodiz sama,bo faceci uciekaja ze strachu.Tak samo dotyczy sie kobiet zaradnych zyciowo.

Gość don kichot z manci
ze mnie taki bazyl jest, że nawet te brzydkie i grube spuszczają mnie pol linie, ale co tam jestem masochistą, uwielbiam tez jak ze mnie szydzą, więc będę teraz podbijał do pięknych

Podbijać to Ty sobie możesz :D ale jak nie jesteś interesującym facetem żadna się z Tobą nie umówi :) facet musi być albo przystojny - mówisz że nie jesteś, albo musi mieć fajny charakter - a Ty też go nie masz bo złośliwy jesteś i do tego oceniasz ludzi po wyglądzie :o

Gość don kichot z manci
Zajefajna-w mojej ocenie jestem przecietnym facetem,i nikogo nie oceniam.Powiem szczerze prawie zawsze do tych brzydszych zagadywalem,bo uznalem ze jak jestem przecietny to ladne nie bede chcialy z eman miec nic wspolnego.Jak zobacyzlem jakie one maja wyjebane ego,to sie az zdziwilem.Nikogo nie oceniam,jezeli chodiz o charakter bo wiadomo ludzie rozni sa.Widze ze Ty mnie jzu ocenilas,dzieki:) podszywom dziekuje

Gość zdjęcie w sepii
z ciebie to dopiero musi być obleśny bazyl :o odpowiedz mi, dlaczego te mniej ładne mają nie być pewne siebie, nie czuć się dobrze w swojej skórze? bo tobie się nie podobają? a kim ty kurwa jesteś, żeby oceniać urodę? Z twoim podejściem do kobiet każda, nawet najbrzydsza oleje cię ciepłym moczem. Przez brak szacunku, nie zasłużyłeś sobie nawet na lalkę dmuchaną.

Gość don kichot z manci
dziekuje zajefajna:)👄 zdjecie w sepi juz pokazalas/es swoja inteligencje,wystarczy.

Gość kolejne głupie uogólnienia
Ładna ma tylko piękną twarz i zero osobowości, za to wszystkie brzydkie mają świetny charakter. Znam wiele pięknych kobiet z ujmującą osobowością i tyle samo grubych brzydali bez charakteru.

Gość hnmvkjhnjkgnhjhn
ja jestem ładna ale ciagle się upewniam czy na pewno? Bo jestem brzydkim kaczatkiem, w domu byłam tą najbrzydsza, najgorszą....po latach wyszły dobre geny, ludzie mnie nie poznają, a ja sie czuję troche dziwnie z tym zachwytem nade mną, jestem niepewna siebie wiec nie ma reguły

Gość don kichot z manci
Dlatego trzeba probowac.Skoro te brzydsze przyslowiowo mnie odrzucaly,to czas probowac z tymi ladniejszymi.

Gość don kichot z manci
Wiadomo ze kazdy ma inne spojrzenie na ta materie;)

Gość don kichot z manci
12:11 [zgłoś do usunięcia] rolls Tak sobie czytam i powiem tak oznaje duzo kobiet,ladnych kobiet.Nie pisze zeby sie przechwalac,zreszta i tak jestem tu anonimowo wiec co mi to da.Nie jestem specjalnie urodziwy i przystojny,a koledzy nie moga sie nadziwic,jak ja to robie ze umawiam sie z ladnymi dziewczynami.Z doswiadczenia (dosyc bogatego) moge powiedziec jedno rzystojniakow,kasiastych,slicznych itp. szukaja zwykle te mniej ladne dziewczyny.Przyczyna jest prosta,pragna sie dowartosciowac.Dowodem tego jest fakt,ze zwykle piekne kobiety na ulicy spotyka sie w towarzystwie tych mniej urodziwych facetow i odwrotnie.Nie moge powiedziec ze jestem ladny,mam nawet maly piwny brzuszek ,ale poczucie humoru,ogrom zainteresowan,ciekawosc innych,otwartosc,to ze jestem zawsze zadbany i pachnacy pozwala mi poznawac interesujace kobiety i to na zywo,nie w necie Na te,ktore na wstepie pytaja:jak wygladasz,masz foto itp. radze uwazac.Pozdrawiam Zapozycozne z innego topiku.