Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geek909090

Moj facet i ja

Polecane posty

Gość geek909090

mój facet ma 28, ja 21 lat, jestesmy ze soba ponad rok, znamy sie troche dluzej. czesto mówi mi o zareczynach, planujemy razem przyszlosc, ale tak naprawde dla mnie to czarna magia...jego znajomi juz sie pozenili, maja dzieci, wiem ze on tez by chcial. czuje ze go ograniczam, bo nie ma takiej mozliwosci zebym wziela z nim w najblizszych latach slub, miala dziecko. przede mna jeszcze 4 lata ciezkich studiow. on mowi ze mnie kocha i ze na mnie poczeka, ale przykro mi sie robi jak znajomi sie go pytaja kiedy slub albo czy chce sie jemu na mnie czekac.......musialam sie wyzalic, dzieki:)

Gość tytyt
niec na sile, oatrz na siebie!

Gość no masz racje, jestescie razem
tylko rok i jest duuuuuuuzo starszy, niech czeka. Moj ma teraz 35 lat i jakos nie widze problemow ze czekal do tej pory :D

Gość no masz racje, jestescie razem
Poza tym nawet jakbyscie oboje byli po 30, slub po roku za wczesnie! jeszcze dlugo mozecie miec dzieci, nie boj zaby

Gość geek909090
dziekuje wszystkim, po prostu czuje taka presje z kazdej strony, ze juz chyba zaczelo mi odbijac:P Mysle ze chcialby zenic sie ze mna, napewno nie dla znajomych:) KIedys powiedzial mi ze do 29 chcialby byc juz zareczony, a do 30 wziac slub. To tak jakby mial jakis plan,a ja sie czuje jakbym musiala go realizowac. Ale zupelnie nie takie rzeczy mi w glowie...