Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieściszalna

Jestem astrolożką i odpowiem na wszystkie pytania dotyczące snów

Polecane posty

Gość nieściszalna

dam interpretację , tylko proszę nie rozpisywać się na więcej niż 4-5 linijek

Gość tocomowiemysle
co mi sie snilo, wczoraj?

Gość ---___6
Śniło mi się, że spadł samolot z Jarosławem Kaczyńskim. Czy ten sen się spełni ? Mam nadzieję, że tak !

Gość A prosze bardzo bo mialam
dziwne sny, snily mi sie mianowicie niedawno dwie siostry blizniaczki mojej przyjaciolki, znam je, ale mam z nimi maly kontakt. Jednej nocy snilo mi sie ze scinalam wlosy jednej z nich (zawsze miala nardzo dlugie, ale ostatnio sama sciela),a drugiej - ze drugiej (tej nie widzialam od kilku lat)

Gość Daarriiaa
kiedy urodze dziecko? kiedy masz znajdzie lepsza prace?

Gość ---___6
Opciongam końskie lunety

Gość nieściszalna
tocomowiemysle co mi sie snilo, wczoraj? -- to nie jest pytanie które można zinterpretować, wniosek odrzucony [zgłoś do usunięcia] Mistrz cientej riposty Śniło mi się że odbywałem akt erotyczny z moja byłą na każdym łóżku w Ikea w Katowicach. -- to znaczy, że oglądałeś filmik o takim seksie na podryw.pl i marzysz o seksie z przypadkową naiwną blondynką najlepiej

Gość kakakakakakakakakakakakak
śnilo mi sie, ze biorę slub taki, ze tylko ja i moj chlopak na nim bylismy, ale obiecalismy sobie ze wezmiemy jeszcze jeden slub , na ktorym bedzie duuuzo gosci. Mam 22 lata , slubu na razie nie planuję.

Gość ---___6
spadaj podszywie

Gość kamilaaaaaaaaa
kiedy urodze pierwsze dziecko

Gość Daarriiaa
kiedy urodze dziecko? kiedy masz znajdzie lepsza prace?

Gość nieściszalna
---___6 Śniło mi się, że spadł samolot z Jarosławem Kaczyńskim. Czy ten sen się spełni ? Mam nadzieję, że tak ! -- Twoja fiksacja i awersja do Jarosława Kaczyńskiego uniemożliwia powstawanie pięknych snów. spokojnie Jarosła nie spadnie to dzielny mężczyzna.

Gość tocomowiemysle
snilo mi sie ze dokupilam malego ptaszka, chyba papuge do 3 ktore juz mialam

Gość giniaminia
Śniło mi się, że trzykrotnie poroniłam. Na końcu byłam w ciąży, a to dziecko w ogóle nie rosło i mówiono mi że jest naznaczone, ze to jakiś potworek jest... Koszmarny był ten. Następnego dnia rozstałam się z facetem, nie wiem czy to ma jakiś związek. Wróciliśmy do siebie ale może niesłusznie?

Gość Daarriiaa
mąż*

Gość nieściszalna
A prosze bardzo bo mialam dziwne sny, snily mi sie mianowicie niedawno dwie siostry blizniaczki mojej przyjaciolki, znam je, ale mam z nimi maly kontakt. Jednej nocy snilo mi sie ze scinalam wlosy jednej z nich (zawsze miala nardzo dlugie, ale ostatnio sama sciela),a drugiej - ze drugiej (tej nie widzialam od kilku lat) a drugiej że drugiej? a co to znaczy ? popęd do tego co nieznane, mysle że masz ochote mieć dziecko albo wyjechać daleko za granicę i leżeć pod palmą, ścinanie włosów - Twoj los polepszy sie , znajdziesz dorywczą praczę jakaś robote zdalną

Gość aniaaaaaaaaaaa
Sniły mi się myszy. Biegały po pokoju, jedna weszła mi do łóżka i ją zgniotłam rękami a ona mnie ugryzła. Co oznacza sen o myszach? Dziękuję za ospowiedź.

Gość nieściszalna
tocomowiemysle snilo mi sie ze dokupilam malego ptaszka, chyba papuge do 3 ktore juz mialam -- to znaczy , że zaniedbujesz ptaki które już masz, one są nieszczęsliwe, chciałabyś dla nich jak najlepiej , ale one i tak cierpią, marzą o wolności ale nie wypuszczaj ich bo sępy rozdziobią zmieniaj im częściej wodę i dosypuj karmę i uważaj by ktoś z rodziny nie dokarmiał bo ktoś je tuczy

Gość przerażona mama
A co znaczy sen o pokoju pełnym trupów umazanych błotem, i na środku tego pokoju stała trumna mała i duża, w jednej leżała córka i mówiła do mnie że jej zimno bardzo, co to oznacza???

Gość sddcdc
o wlasnie mialam dzis pytac czy ktos interpretuje tu sny. otoz juz druga noc z kolei sen mialam ten sam tzn bylam w domu rodzinnym z bratem i z mama i szlismy spac. mam ne zyje od roku. potem cmentarz i mnostwo swieczek. pare dni temu snili mi sie zmarli dziadkowie-siedzielismy przy stole i jedlismy. co to wszytsko moze oznaczac? zwlaszcza te sny zmama

Gość nieściszalna
[zgłoś do usunięcia] giniaminia Śniło mi się, że trzykrotnie poroniłam. Na końcu byłam w ciąży, a to dziecko w ogóle nie rosło i mówiono mi że jest naznaczone, ze to jakiś potworek jest... Koszmarny był ten. Następnego dnia rozstałam się z facetem, nie wiem czy to ma jakiś związek. Wróciliśmy do siebie ale może niesłusznie? wróciliscie we śnie czy w życiu? sen ogólnie oznacza że jesteś nieszczęsliwa, wypalona, wyczerpana, musisz coś zmienić w otoczeniu, może remont jakiś ,wyprowadzka, wycieczka, nowa praca, rutyna Cie tłamsi , pamietaj też o tym by rozwijać swoją pasję

Gość nieściszalna
Mistrz cientej riposty Płytka ta analiza-spodziewałem się czegoś głębszego głębszy może być już tylko stosunek z twoim anusem :)

Gość nieściszalna
aniaaaaaaaaaaa Sniły mi się myszy. Biegały po pokoju, jedna weszła mi do łóżka i ją zgniotłam rękami a ona mnie ugryzła. Co oznacza sen o myszach? Dziękuję za ospowiedź. -- Znaczenie erotyczno-seksualne; także: sen ostrzegający przed nadmiernym wyczerpaniem organizmu. Może także ostrzegać nas przed czymś co się dzieje i czego nie możemy zlekceważyć - tako napisali w internecie ale w mojej staropolskiej interpretacji te myszy to wołanie o pomoc, ktoś z Twojego otoczenia ma poważny problem, ale wstydzi sie prosić o cokolwiek, nie chodzi tu o pomoc finansową a bardziej o wsparcie

co oznacza sen o wodzie ,czystej glebokiej,wodospadach??o szukaniu plazy? staram sie o dziecko..ciagle sni mi sie sen ze na tescie ciazowym mam juz 2 kreski po czym okazje sie ze on jest zepsuty,wynik jest zly albo zupelnie nie potrafie go odczytac:( czesto tez sni mi sie ze wyjezdzam z kraju,ze strasznie tesknie i nie wiem czemu to zrobilam.. z gory dzieki za interpretacje

Gość kakakakakakakakakakakakak
śnilo mi sie, ze biorę slub taki, ze tylko ja i moj chlopak na nim bylismy, ale obiecalismy sobie ze wezmiemy jeszcze jeden slub , na ktorym bedzie duuuzo gosci. Mam 22 lata , slubu na razie nie planuję.

Gość nieściszalna
przerażona mama A co znaczy sen o pokoju pełnym trupów umazanych błotem, i na środku tego pokoju stała trumna mała i duża, w jednej leżała córka i mówiła do mnie że jej zimno bardzo, co to oznacza??? -- to oznacza ,że jesteś nadopiekuńczą mamą, córka ma już dość , jest przytłoczona ciągłymi uwagami ,komentarzami ,nadmierna troską, daj jej nieco luzu, oprócz tego ktoś niedługo bedzie chory ale nic poważnego jakaś alergia

Gość dość wyraźna
śniło mi się że zabiłam kota czasem mi się śni potop ??? proszę o inrerpretacje

Gość nieściszalna
sddcdc o wlasnie mialam dzis pytac czy ktos interpretuje tu sny. otoz juz druga noc z kolei sen mialam ten sam tzn bylam w domu rodzinnym z bratem i z mama i szlismy spac. mam ne zyje od roku. potem cmentarz i mnostwo swieczek. pare dni temu snili mi sie zmarli dziadkowie-siedzielismy przy stole i jedlismy. co to wszytsko moze oznaczac? zwlaszcza te sny zmama --jeżeli mama w śnie pojawia się jako osoba żywa, taką jak ją pamiętałaś to znaczy , że jest już spokojna, szczęsliwa, że chce powiedzieć, żeby nie płakać za nią , bo ona znalazła pokój duszy, i pamięta o swoich dzieciach i wstawia się za Was u Boga