Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagunia

Napisać pracę magisterską w miesiąc? czy komuś się udało?

Polecane posty

Gość sagunia

Witam, sama dokładnie nie wiem co chce osiągnąć zakładając ten topic. Być może chodzi mi o swego rodzaju wsparcie. Oczywiście z własnej winy i głupoty doprowadziłam do tego, że w dniu dzisiejszym, posiadam dopiero 24 strony pracy magisterskiej, czyli 1 rozdział i kilka stron drugiego. Pracę piszę z historii. Mam obszerną literaturę i czasami po prostu nie ogarniam. Obronę pracy mam mieć na przełomie czerwca i lipca. Do końca maja chciałabym mieć całość i przez ok tydzień, dwa, zająć się poprawkami i "kosmetyką" w pracy. Jest może na tym forum ktoś w podobnej sytuacji do mnie? Bądź ktoś kto w podobnej się znajdował? Jeśli tak to piszcie :) Pozdrawiam.

Gość er6tr
Ja mam 27 stron , wiec jedziemy na tym samym wozku :) Moja kolezanka zaczela pisac prace w weekend majowy w tamtym roku i siedziala od rana do poznej nocy i napisala ja w 3 tygodnie:) Grunt to sie zebrac w sobie i pisac.. Ja ostatnie dwa dni przesaadzilam i siedzialam non stop i teraz mnie caly tylek boli ;((

napisałam dokładnie w 1 miesiąc, wzięłam urlop bezpłatny z pracy żyłam o kawie i fajkach, rozczochrana, w piżamie, dzieci karmiłam byle jakim żarciem :O zero wychodzenia, znajomych, TV itp Twój pierwszy błąd, że łazisz po forach i trwonisz czas ;) zrób sobie plan dnia i trzymaj się tego jak świętości powodzenia

Gość jeszze tylk 22 godziny
oby się dało bo ja mam 2 tygodnie i jeden rozdział, na dodatek cały do popraw :(

Gość sagunia
tak. wezmę przykład z "Chrabii" Komorowskiego i napiszę pracę magisterską, co prawda w "bulu" ale w 11 dni tak jak on. wiem, że powinnam właśnie w tej chwili pisać pracę w wordzie, zamiast tutaj na kafe wygłaszać swoje żale. Mój cel na dziś - to napisać jakieś 10 stron. Jeśli się uda to obwieszcze to tutaj, jeśli nie, to i tak wejdę i ogloszę porażkę. :) Trzymajcie się. Trzymam kciuki za wszystkich. łączę się z Wami w "bulu i nadzieji" :)

Gość kurna 1 miesiąc
pisania to strasznie długo :D ja moja napisałam w dwa tygodnie, w tym ostatnio rozdział, najdłuższy, w pracy pisałam, udając, że pracuję :)

Gość sagunia
no i jak i jak i jak? jakieś postępy?

Gość gość
Witam, chętnie pomogę w napisaniu pracy magisterskiej, licencjackiej, dyplomowej z dziedziny pedagogicznej. Kontakt ze mną to: motylekplock@o2.pl

Gość gość
Znowu jakiś troll odkopał temat sprzed lat :D