Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczkaa0

Wierzyć mu czy nie?

Polecane posty

Gość poleczkaa0

Słuchajcie, a ja jestemw sumie jeszcze młodą dziewczyną, bo dopiero mam 18 lat. Ostatnio na dyskotece poznałam chłopaka Turka - w Wawie. Nie przychodziło mi nawet na myśl, żeby później nawiązać z nim jakiś kontakt i ciągnąć znajomość. Bylam przekonana, że po prostu zapomni. Na dyskotece w sumie tylko rozmawialiśmy, takie zapoznanie ;D On studiuje tutaj, nie zna polskiego, tylko angielski. Dlatego też porozumiewamy się tylko po angielsku. No ale dobrze, dojde do sedna sprawy : Myślałam, że mnie oleje, kiedy wyjechalam z Warszawy do domu ( bo mieszkam 300 km od stolicy). Jednak któregoś dnia siedząc na Facebook'u patrze wiadomość od kolegi Turka :) W sumie rozmwaialiśmy dopiero kilka razy, ale on już pisze, że musi do mnie przyjechać, mam tylko wybrać termin, a on się dostosuje. Twierdzi, że cały czas o mnie myśli i nie może spać, przestał chodzić na dyskoteki odkąd mnie poznał i jest mu smutno, że nei możemy być teraz razem. Napisałam dosłownie co on mi powiedział. Powiem szczerze, że mu do końca nie wierze, ale z drugiej strony to po co by mu tak zależalo, żeby do mnie jechać 300 km? Co o tym myślicie?

Gość jeśli pytają mnie o Cyganki to
musisz wierzyć, bo Turki mają kutasy jak ogórki, a niektórzy jak kabaczki.

Gość daruj sobie
dziewczyn nie badz naiwna zalezy mu zeby Cie zaliczyc i tyle, a juz od Ciebie zalezy czy bedziesz naiwana czy nie. Nie radze wierzyc w bajki ze przestal chodzic na dyskoteki bo czeka w celibacie na Ciebie, turcy maja taka mentalnosc ze lubia sie otaczac kobietami ale nic wiecej. takze radze daruj sobie

Gość 222222
wierzyć! oni tak mają, zakochują się na zabój i kochają, kochają... co nie przeszkadza im wysyłać takie wiadomości również innym, w których też się tak "zakochali" :)

on chce Cie wykorzystac:Pzgwałcić:Pporwać:P i zrobi z Ciebie niewolnice,bedzie Cie lał po pysku,bedziesz mu rodziła dzieci i bedziesz patrzyła jak wali sie z innymi turczynkami;)

Gość poleczkaa0
Ludzie, spokojnie, ja jeszcze decyzji nei podjęłam, poza tym nie zamierzam od razu brac z nim ślubu ! ;D Ja go nie znam, ale zastanawiam się czy może warto poznać, a co do seksu to raczej ja nie ejstem z takich, które lecą na pierwszego lepszego i do tego na pewno mnie nie namówi. Poza tym raz podczas rozmowy napisałam coś dwuznaczego, oczywiście dla żartu to on w sumie trochę się oburzyl i mówił, że ja chyba nie powinnam o takich rzeczach myśleć xD No ale nie wiem... :P

Gość pitulinka
Napisal, ze nie powinnas tak myslec - bo ma taka mentalnosc - facetom wolno wszystko, a kobiecie nic. Daj sobie z nim spokoj, bo jak sie spotkacie i ty bedziesz sie mu np opierac, to moze nie zniesc sprzeciwu ....

Gość gwoli wyjasnienia...
moze chetnie zostalby w Polsce a do tego potrzebna bylaby polska zona bo inaczej to exit

Gość w ich kultrze meżczyzna
moze okłamywac kobiete ta doktryna nazywa al takija czy jakos tak doktryna kłamstwa