Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfgfgg

prezerwatywa w portfelu męża

Polecane posty

Gość hgfgfgg
Ja ją wyjęłam i włożyłam mu z powrotem, pogadałam chwilę i nawet o tym zapomniałam, ale potem zaczęłam myśleć.

Gość hgfgfgg
W sumie, to nie ma bardzo kiedy... Tzn. pracuje bardzo dużo. W dwóch firmach, ale to nic nadzwyczajnego, bo od zawsze tak robił. W tej drugiej, dodatkowej firmie ma nienormowany czas pracy więc trudno mi powiedzieć, czy od razu po pracy wraca do domu.

Ale jak go pytałaś to się peszył czy coś ? a tak ogólnie to gumki służą do jednego celu . Ja bym się chyba bardzo wściekła

Gość hgfgfgg
nie, no śmiał się... sama nie wiem jak mam odbierać jego reakcję

Może faktycznie odpuść bo się zadręczysz . Ale kontroluj sytuację :)

Gość rrrwww
Gagita gumki nie służą do jednego celu. może miał na wszelki wypadek jakby się zdarzył jakiś wypadek (juhu) to może z niej zrobić opaskę uciskową

Gość hgfgfgg
A moze on ja kupil dla naszego psa??? Mamy owczarka niemieckiego - straszny łobuz z niego :o

Gość hgfgfgg
A gdzie mialam wsadzic? W dupe??? :o

Gość dość wyraźna
o jak miłooo JAKIŚ PODSZYW SIĘ OBUDZIŁ I ZGRYWA PALANTA

Gość kokardkowa
zdradza Cie , ja sprawdzilabym dla pewnosci jego tel, poczte i inne sprawy

Gość hgfgfgg
nie byliśmy wtedy, w domu, tylko na zakupach i tak poprostu odruchowo włożyłam, a to wyżej to jak zwykle nienormalne podszywy. Nie chcę go sprawdzać.

Gość hgfgfgg
dość wyraźna od zgrywania pustaka jesteś tutaj ty , nie zabiorę ci tej roboty :P ZDŻ marne to są twoje rady :o o dupę je potłuc

Gość hgfgfgg
no nic, tak czy siak, przyjrzę się tej gumce bliżej...No i jemu też będę baczniej się przyglądać.

No to nie sprawdzaj tylko też zacznij używać prezerwatyw bo jutro będziesz pisac na kafe że masz grzybicę p... nie wiadomo skąd :) Powodzenia

Gość hgfgfgg
Marne to są podszywy. A prowokacją to to nie jest.

Gość hgfgfgg
a może kupił mi ją na urodziny???:o wie,że gustuję w gumowych rzeczach:D raz nawet dostałam od niego jadalne stringi z sex shopu :)

Gość hgfgfgg
No na pewno nie pozwolę się zdradzać. I dziś po przyjściu z pracy, z nim porozmawiam

Gość hgfgfgg
Marne to są podszywy. A prowokacją to to nie jest. gadam sama ze sobą:o coś tutaj jest nie tak :( ale macie rację-to prowokacja:D tak naprawdę znalazłam dwie :(

Gość hgfgfgg
spadam, bo włączyła się funkcja podszyw.

Gość hgfgfgg
Mistrz cientej riposty jak dasz 10/10 to obciągnę ci z połykiem i dorzucę jeszcze gumkę męża 👄

Gość zadawinowicz
Gagita No to nie sprawdzaj tylko też zacznij używać prezerwatyw bo jutro będziesz pisac na kafe że masz grzybicę p... nie wiadomo skąd Powodzenia . jaki jest mechanizm zachorowan na grzybice pochwy mozna wyczytać na necie !!! i nie sadzic tu farmazownów , ze maż nią nas zaraził !! "http://www.szansaspotkania.net/index.php?page=8744"

a nie pomyślałaś, że może rzeczywiście ma ją już długo i trzyma z przyzwyczajenia? Może jej nawet już nie zauważa jak otwiera portfel. Ja ostatnio robiłam porządek w portfelu i znalazłam paragony z przed dwóch lat. Jakoś przez ten czas nie zwracałam na nie uwagi. Nie histeryzuj bo nie masz powodów do zmartwień. Mogłabyś mieć gdybyś znalazła namiary na prostytutki.