Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica w salonie fryz.

ile powinnam zapalcic pracownicy na poczatek w salonie fryz.?

Polecane posty

witam. Szukam pracownicy/asystenki do mojego salonu fryzjerskiego. Zalezy mi przede wszystkim na kims kto jest KREATYWNY, naparwde ZAINTERESOWANY ta praca i potrafi sie zachowac kulturalnie. Oczywscie na pocaztek byloby tylko mycie wlosow, suszenie, czyszenie szcztek itp. ale potem w miare czasu inne obowiazki zostaly by dodane (oczywscie to wraz z wyzszym wynagrodzeniem i po odbyciu kursu) . Ile w takim razie powinnam placic na poczatek, zalezy mi na DOBRYM pracowniku ktory chce sie rozwijac ....

ale to netto czy brutto? dodam ze miejscowowsc 25 000 mieszkancow, 40 km od wroclawia.

myślę że najniższa krajowa, w końcu to na początek i tylko do pomocy:) z czasem gdy przybędzie obowiązków podwyższysz pensję

aha, dziekuje. a czy moze ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z finansowaniem przez urzad pracy kursu? czy musze najpierw kogos zatrudnic i od razu wyslac na kurs czy moge np. wyslac na kurs po powiedzmy 2 miesiacach jak juz wiem,ze jestem pewna ze chce zeby ta osoba nadaje sie na fryzjerke? kurs trwa albo od pon-pt przez 30 dni ,albo sa tez na weekendy (chyba 15 weekendow)