Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mnie otwacza

Koleżanka powiedziała że nie ma dla mnie czasu po czym odzywa sie na gg co robić

Polecane posty

Gość kto mnie otwacza

Spytałam ją wiedząc, że nie ma pracy , a studiuje weekendowo i ma teraz tydzien wolnego, spytałam czy sie spotkamy, spytałam ją o to jakoś w niedziele chyba, czy spotkamy sie w czwartek albo piątek , a ona "w tym tygodniu a pewno nie 2011-04-25 23:49:41 muszę zrobic mnóstwo rzeczy 2011-04-25 23:49:51 może w przyszłym sie uda" po czym dzisiaj do mnie pisała na gg jakoś o 13 a pozniej o 15 ale ja jej nie odpisałam, bo jedyne co mi sie cisnęło na klawiaturę to "oo a podobno taka zajęta miałaś być:) " wkurzyłam się. skoro ona nie ma czasu dla mnie to ja dla niej też nie bede miała...

Gość kto mnie otwacza
ja rozumiem , że ktośjest serio zajęty , ale takie cośże nie ma czasu po czym bezczelnie do mnie pisze świadczy tylko o tym że mnie nie szanuje i ma gdzieś... myślę że jak chłopak ją rzuci to już nie bedzie taka cwaniara ;/

Gość kto mnie otwacza
Ale z niej tępa pizda.:o wrrr

Gość kto mnie otwacza
Puenta jest taka że mam ochotę na jebanie.

Gość kto mnie otwacza
puenty nie ma , może bedzie kiedys, jak ona sie zdziwi że jej nie odpisuje...może pomyśli że nie jest taka fair...

Gość kto mnie otwacza
Mistrzu 👄

Gość ale masz problem :/
a nie pomyslalas o tym ze na prawde miala zaplanowane jakies rzeczy, obowiazki i moze pomyslała lub zrezygnowala z nich dlatego do ciebie napisala. jakby nie chciala sie spotkac to by nawet nie pisala ze moze w nastepnym tygodniu. nie rozumiem twojego myslenia. robic z igly widly. jak macie sobie tak robic na zlosc to po co w ogole utrzymujecie kontakt?

Gość moze dziecko nienaczy i nie
moze wyjsc, moze pisze cos, moze ma jakies obowiazki, wiesz,ze spotkanie sie to wiecej niz gadanie 5 minut na gg, trza wyjsc, jechac gdzies, ubrac sie przed, wystroic, skasowac bilet,to taka robota na 2-3 h minimum.....

Gość kto mnie otwacza
zawsze byla w porządku wobec mnie i ja wobec niej, nie obgadywałam jej ona mnie też, to jedyna taka prawdziwa osoba pośród falszywców i nudziarzy , no jak miała zaplanowane i zrezygnowała to jej sprawa , ale po co do mnie pisze? żeby pokazać : "patrz nie mam dla ciebie czasu ale napisze do ciebie na gg jak do jakiegos psa" :O

Gość kto mnie otwacza
nie musialaby kasować biletu bo ma kartę miejską ,dzieci nie niańczy nawet nie ma obowiązku nad roślinami i zwięrzetami , już ja mam więcej, w dodatku nie jestem jakimś popychadłem , mam znajomych, ale chciałam sięspotkać akurat z nią bo ją lubię, szanuję...

Gość kto mnie otwacza
ten jej chłopak tak ją zmanipulował żeby sie ze mną nie zadawała, bo ja straciłam dawno cnotę a on ma 23 lata i nadal jest prawiczkiem :o :( nie znoszę go. odebrał mi koleżanke....

Gość moze dziecko nienaczy i nie
no to nie marnuj czasu dla tych co nie maja go dla ciebie i tyle

Gość kto mnie otwacza
teraz ustawiła sobie opis na gg ale nie powiem jaki bo może ona tu jest i wiecie co ma czas opisy zmieniać jak rękawiczki a mogła isć ze mną: ( tak lubię spotkania z nią, nie jest zbyt gadatliwa, ma wyobraznie , rozumie moje dziwactwa gdzie ja znajde druga taką:(

Gość gwoli wyjasnienia...
wiesz, co innego popisac sobie pol godziny na gg a co innego sie spotkac, bo to trwa na ogol dluzej, o co sie wiec denerwujesz

Gość kto mnie otwacza
ale co ona sobie mysli ? że mnie tak chamsko olała a ja bede siedzieć na gg jak jakiś służący i odpisywać? skończyło się , więcej jej o nic nie poproszę. ona będzie błagała o spotkanie a ja powiem że nie mogę bo wygniatam właśnie łózko albo przymierzam buty

Gość mam rozmowe w czw.
jakbys nie pisala o tych studiach zaocznych to bym pomyslala ze macie po 13 lat :D

Gość nkhuih
17:13 [zgłoś do usunięcia] mam rozmowe w czw. jakbys nie pisala o tych studiach zaocznych to bym pomyslala ze macie po 13 lat Ja tak samo:D

Gość Leeo_antypolak
hmm ludzie na tym forum na prawdę piszą o bardziej interesujących tematach, które mają 1, góra 2 posty....a ta laska pisze o masakrycznych pierdołach a jeszcze jej dajecie mnóstwo rad...porażka qrwa