Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna bez chłopaka

co jest źle?: ładna bez chłopaka

Polecane posty

Gość ładna bez chłopaka

Co mogę robić źle że ściągam do siebie tylko beznadziejnych facetów?? Mam 19 lat, wydaje mi się że jestem raczej ładna. Mam włosy troche w nieładzie i ubieram sie raczej normalnie. Nie jestem jakaś chudzina, ale figurę chyba mam. Wzrost 167, waga 62, cycki 96(75D), talia 74, biodra 99, Chyba jestem napaloną dziewicą, nie spałam z nikim, ale onanizuje się często (lubię to uczucie ;-) Nie mam chłopaka, chyba jestem nieśmiała bo nie podrywam. Nie mam odwagi żebyz kimś zatanczyć. Zwracają na mnie uwagę faceci typowe ciapy, którzy są tchórzliwi i oczekują od dziewczyny że wysłucha problemy, zaopiekuje się i pochwali.

Gość pewien koleśśś
lepiej być samemu:(

Gość Master2
Idź na pierwszą,a lepszą dyskotekę i daj się wyrucha c w kiblu, bo widać tego Ci brakuje.

Gość ładna bez chłopaka
pewnie mi tego brakuje, ale chyba jakbym sie nachlała nie wiadomo jak, to i tak bym nie poszła się wyru**** jestem za bardzo rozważna, w sensie że nie podejmuje jakiś pochopnych decyzji za które żałuje

Gość Paweł93
Jestes za gruba :O

Gość za gruba??
dobry dowcip;D Ciekawe w którym miejscu?

Gość Pawel93
Przy jej wzroscie wazy za duzo spasalki :O

Gość do za gruba??
przeciez ona ma 74 w talii! ja przy 164cm mialam tyle jak wazylam 90kg!

Gość IMO13788
5 kilo za dużo...

Gość taki jeden 123
jesteś może z woj pomorskiego :>?

Gość wwrrr
Masz 85 cm pod biustem?

Gość za gruba??
74 w talii przy wadze 90kg i wzroście 164? Na pewno uwierzę:D

Gość zgaga.
Nie no, wchodząc na to forum miałam napisać, że zaraz przyjdzie IMO i Ci wszystko wytłumaczy :o a tu proszę już mnie uprzedził :p witaj kotku :p

Gość Elegancka Talia i reszta :)
ja mam 155cm i tez w tali 74 przy mojej wadze 50kg to jest duzo w tali ale przy jej wzroscie to musi super wygladac, tymbardziej ze ma biodra i biust wiec jest proporcjonalna jak najbardziej, ja zazdroszcze :P

Gość wiesz co ........
ja waze 65 kg, mam 174 cm wzrostu, w pasie 69, biodra 98, biust 93 i czuje sie jak spasiona swinia, to moj problem od zawsze, kiedys wazylam 55 kg i tez sie tak czulam Podziwiam Cie za tolerancje do swjego ciala, darze do tego by kiedys tak jak ty powiedziec ze nie jestem gruba.

Gość IMO13788
Patrzcie państwo! Nie zauważyłem Wielkiej Stopy. :classic_cool:

Gość szukam brzydkiej małej samotne
z podlasia ja jestem rocznik 89

dziewczyny co z wami??? nie wazne jest ile ma sie tylko w tali, wazne sa proporcje, jesli macie w biodrach wiecej niz w tali to jest ok ja mam typowo chlopieca budowe ciala i mam tyle samo w tali co w biodrach, i to jeszcze wg co niektorych moje 74 to jest baaaaardzo duzo ja bym dala wiele zeby miec tyle co wy w biodrach nawet kosztem wiekszej wagi

Gość mi do szczescia
Elegancka- mi nie chodzi nawet o talie, tylko o to ze mam wystajacy brzuch- marze o plaskiim, ze jak zaloze rurki wygladam jak zabie udka, ze ogolnie wygladam grubiej niz moje kolezanki

Gość do elegancka talia
Co z nimi? Media im mózg wyprały. Nie wiesz, że teraz jak przy wzroście 180 nie ważysz 40 kilo, to jesteś spasiona? Dla dzisiejszych nastolatek wzorem idealnej wagi są stojące nad grobem modelki. Do niedawna na tym forum były tematy typu "czy mam dobre wymiary" i podawanie obwodu w udzie - w najgrubszym miejscu, w najcieńszym i pośrodku:D

kochana wiem o czym piszesz... ja tez mam problem z brzuchem, i urodzilam dziecko dobrych pare lat temu i mam taki ze daj spokoj , mimo ze jestem wegeriaranka, nie jadam tlustych smażonych rzeczy, itd to jednak odiweczny moj kompleks, no ale coz, ja nie umiem byc na diecie i "nic nie jesc"

Gość mi do szczescia
chcialabym byc nastolatka z takim problemem...a jestem 27-letnia kobieta, pracuje , mam meza.......rzygac mi sie chce jak czasami sobie mysle ze maz odejdzie bo uzna mnie za grubasa, b rzydala itp

Gość zlosssssssssnica
można rzec,że mam identycznie z tym,że mniejszy biust :D w każdym razie problem może tkwi w charakterze ?

Gość mi do szczescia
tak, wiem ze w charakterze :( chujowo tak tracic zycie na umartiwanie sie

mi do szczescia przebij 5 :) ja jestem starsza (nie duzo ale jednak :P ) i wiem co to znaczy zamartwianie sie czy odejdzie do mlodszych... taki dzis swiat ze piekne to co mlode ... i prawda jest taka ze gdbysmy chcialy i mialy silna wole moglybysmy cos z tym brzuchem zrobic, ale ja naprawde nie chce marnowac zycia na diety, na nie zjedzenie kolacji, dobrego cistka, wypicia piwka, facet ma w dupie czy mu brzuch odastaje, i je kiedy chce i co chce ja obecnie juz nie chce sie z nikim wiazac, i zamartwiac czy kiedys którys nie odejdzie do takiej z płaskim brzuchem...

Gość mi do szczescia
Elegancka :) git mowisz