Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likids

jak jest na zielonej szkole ?

Polecane posty

Gość likids

za pare dni jade na zieloną szkołe ale sie boje bo w pokoju mam dwie alergiczki które w kazdej chwili mogą zaczac sie dusic . poza tym jak tam jest

Gość Ryszard skrepowany
a ja nie moge sie załatwic juz od tygodnia pomoze ktos?:(:(

Super :) byłam dwa razy na takim wyjeździe w gimnazjum i strasznie mi się podobało :) Nauka wiadomo, była ale jakoś przyjemniej niż w szkole. No i poza tym różne wycieczki, ogniska, jezioro, na konie chodziliśmy i inne atrakcje :)

Zalezy w jakim wieku jesteś :) Ogólnie jest to klasy wypad, gdzie każdy cieszy się wolnością. Ja byłam na początku tego roku szkolnego. Byliśmy w Krynicy Morskiej. Wiele zależy od wychowawcy, ale dla większości osób to była jedna wielka popijawa. W każdym pokoju były stosy butelek alkoholu i fajek. Dla większości to po protu okazja. Dla nauczycieli też. Oczywiście, ze program obejmuje wycieczki i jakąś naukę, ale i tak gwarantuję Ci, że nie będzie tak jak w planie ;) a co do koleżanek, po pierwsze ( jak to mawiała moja nauczycielka w gim) : tylko spokój może Cie uratować. Na pewno nie będziecie siedzieć cały czas w pokoju, więc nie martw się tym za bardzo :) a jeśli by coś się działo to poprosisz kogoś o pomoc, np wychowawce :) udanej zabawy:)

Gość ktosia009
jest swietnie, ale pamietaj zeby sie nie zrazac pierwszymi dniami , kiedy zobaczycie osrodek, nowe osoby -zawsze wtedy jest tak nieswojo, ale po paru dniach jest przednia zabawa :)

Gość likds
do Dźwirzyna osrodek ania