Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprawa do Focusa

Czy będąc w CH wchodzicie do sklepów na które was nie stać i udajecie

Polecane posty

Gość wyprawa do Focusa

wielkie zainteresowanie tymi rzeczami, których i tak wiadomo, że nie kupicie?

Gość Henio.
E , tam !

Gość nie, w takich sklepach
to nawet nie ma na czym oka zawiesić tyle beznadziejnych szmat, że nie wiem co oglądać :o poważnie

Gość wyprawa do Focusa
w t-shirtach armaniego za 200 stuwy sie przechadzam i z dumy aż mnie rozsadza

Gość wyprawa do Focusa
wiadomo gdzie podszywa tak się pytam, bo jak ide na zakupy z moją koleżanką to ona ciąga mnie po takich sklepach, wiadomo, że nie kupi a nawet potrafi przymierzac :o

Mnie teoretycznie stać, ale nie wchodzę do takich. Wyglądam na 15 ubieram się luźno i te babki mnie traktują jak menela. A mi wystarczy tylko uprzejmość, więc mam w dupie takie sklepy. I nie będę płacić za metkę zresztą

Gość wyprawa do Focusa
dla mnie to jest śmieszne, raz można wejść i zobaczyć co np. mają u Bossa ale nie co wyprawa do odwiedziny w takich sklepach :o

Gość wyprawa do Focusa
koleżanka wciąga mnie do drogich sklepów bo ciągnie ją do luksusu jak muchę do lepu!

Gość wyprawa do Focusa
podszyw może i masz racje, Ona chyba żyje w innym świecie, w świecie luksusu na który i tak jej nie stać

Np. do Sephory też nie chodzę, podkład za 300 zł już kupię. Ale babki pomocne i miłe nawet są, wiedzą, że nie należy sądzić po pozórach. Bezsensu takie chodzenie jak się nie będzie kupować. To jak uścisk ręki jakiejś gwiazdy czy sportowca

Gość Menelllka
Co to jest to CH?

Gość wyprawa do Focusa
Kultura - dlatego mam coraz mniejszą ochotę chodzić z nią po sklepach bo wiadomo jakie to jest meczące i to przymierzenie :o, że jej się chce rozbierać i przymierzać :D

A sprzedające jej nie rozpoznają? :D To idź sobie na lody jak ona zaczyna po tych "lepszych" Ja nie cierpię przymierzać a jak jeszcze bym miała wiedząc, że nie kupię... Musi mieć spore kompleksy i trochę materialistką być. Tak mi się widzi

Gość blair waldorf ;)
naoglądała się za dużo Plotkary i jej odjebało, mówię Ci. ja lubię ten serial bo bardzo podobają mi się postacie i stroje ale jestem normalna i nie pieprzy mi się we łbie od tv. :P

Gość co to znaczy nie stać
? po 1. jak się coś super spodoba, to można zaszaleć raz na ruski rok.... ja np. mam torebkę LV na która była dla mnie bardzo droga, ale używam już tyle lat, że używam że było warto! po2. czasem można trafić na jakiś ekstra dodatek wcale nie taki drogi, a oryginalny, bo właśnie większość nie wchodzi do takich sklepów :P po3. warto obejrzeć trendy, czasem w sklepie obok można znaleźć coś łudząco podobnego za psie pieniądze.