Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurgenhermans

Czemu polki są tak okropnie brzydkie?

Polecane posty

Gość jurgenhermans

Hej! Mieszkam na stałe w Niemczech, często jeżdżę tu do rodziny i w interesach, pytam się was drodzy kaferetriowicze - dlaczego polki które spotykam w polsce są tak okropnie szpetne? Naprawdę zwiedziłem większość polskich miast i w porównaniu do zadbanych, bogatych Niemiek - polskie kobiety wypadają trupioblado...... Proszę o sensowne odpowiedzi.......

Gość brak pieniedzy
:(

Gość jurgenhermans
podniecają mnie niemki spasione i dorodne przypominające moją krasulę w dni płodne

Gość jola4441111
to prawda! rok temu z mężem za pożyczone pieniądze (800zł) wybraliśmy się do tropical island nieopodal berlina i naprawdę z ręką na sercu - Niemki to o wiele ładniejsze kobiety od nas!!

Gość taaak taaaaak
marne prowo 🖐️

niemcy to jedyny narod gdzie mezczyzni sa ladniejsi od kobiet!!! na 100 kobiet 2 sa w miare..reszta to smierdzace, chore i brzydkie potwory

Gość taka ja i on
Nie prawda Polki są ładniejsze , mieszkałam w Niemczech i ładnych Niemek to szukać tam można za świeczką

Gość Katoliczkaa87
niemczory to maciory, osobiscie widziałam ze 2 ładne i to w telewizji jakies aktorki w dodatku nie niemieckiego pochodzenia tylko jakies półturki amerykanki

mieszkam w Berlinie..wiem co pisze.codziennie widze setki niemek..moze kilka wyglada jak powinna.Nie chwale polek ale same niemki mowia ze jestesmy perfekt!!

Gość jurgenhermans
To nieprawda co mówicie - codziennie na ulicach mojego Koblenz (właściwie to mojej Koblencji) widzę piękne, smukłe ciała i nie mówię tu o kobietach z miejszości narodowych, ludzie wiem że macie narodowe kompleksy, ale czas się ich wyzbyć i zawalczyć ze stereotypem brzydkich Niemek!

zreszta to provo:-0 niemka jak chce sie uczesac i umalowac idzie do zakladu..na codzien to tragedia.Ale fakt od swieta sa wypindzone ze hoho

Gość Katoliczkaa87
co wysram to zjadam 🖐️

Gość jurgenhermans
wieczorami, przebrany w kobiece łaszki pomykam niczym Helga i Frida po ulicach mojego Koblentz łamiąc stereotypy brzydkich Niemek :classic_cool:

Gość jurgenhermans
Przemawia przez was zawiść, narodowe niewyleczone kompleksy, widać że nie można rozmawiać z tak ograniczonymi ludźmi, Niemki to naprawdę fajne laski!

Gość eyhzdg
niemki to NAJBRZYDSZE kobiety w europie......... paszkwile. Taka jest o nich ogolna opinia :classic_cool:

Gość eyhzdg
dziewczyna Portugalczyka masz pieknego pieska:)

nie jestem piekna ale moje kolezanki niemki z ktorymi pracuje zazdroszcza mi cery,wlosow,figury.pisze prawde i wiem jak to jest z niemkami.

jurgenhermans wieczorami, przebrany w kobiece łaszki pomykam niczym Helga i Frida po ulicach mojego Koblentz łamiąc stereotypy brzydkich Niemek i wsio jasne :-D

Gość .........,,,,...
ja to nie wiem czy niemki są brzydsze czy brytyjki??

Gość jurgenhermans
fantazjuję o seksie analnym z hitlerem oraz ewą braun

Gość LICHWIARZ WYSOKI PROCENT
MOGE WAM POLECZKI POZYCZYC PIENIADZE WY NEDZNE POLSKIE NIEWIASTY ZGADZAME SIE Z PANICZEM VON JURGENS :classic_cool: 🖐️ WY POLSKIE TIERE

moge sie zgodzic z tym ze niemki sie ladniej ubieraja ale to tez dlatego ze tam sie inaczej zarabia i kazdego stac na fajny ciuch np z orginalnego sklepu a w Polsce mimo iz sie w euro nie zarabia to wszystko sie na to euro przelicza i takie sa skutki ale urode ladniejsza maja polski i to zdecydowanie

Gość jurgenhermans
zapomniałem, że jestem gejem, więc skończmy temat.

Gość dziewczvna Portugalczyka
aha zapomniałam dodać że noszę ananasa na głowie.

Gość jurgenhermans
Nie ma to jak podszywy, widzę że nie macie żadnych konkretnych argumentów tak jak myślałem - brzydkie i zakompleksione.