Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna samamama mamama

jestem bardzo nieszczesliwa.....

Polecane posty

jestem bardzo niesczesliwa... nie pasuje mi takie zycie jakie mam... -> vczuje sie niekochsna przez męza -> czuje sie bsrdzo zmeczona, dziecko na codzien bardzo żywe, ciekae swiata, a teraz przechodzi ostre ząbkowanie.... krzyczy i prswie nic nie pomaga...ma goraczki.... -> mąż mi nie pomaga przy dziecku.... -> nigdy nie bylam nad morzem!!!!!!!!!!!!!! MĄZ O tym wie i nie ma zamiaru nigdzie jechac mimo ze ma pieniadze na wyjazd nawet na 3 dni -> maz nie cche ze mna i z dzieckiem chodzic w fajne miejsca... tak zeby bylo jakos inaczej niz codziennie: prpoponowalam by pojsc w takie miejsce gdzie śa pileczki kolorowe, albo żeby isc na bssen albo cokolwiek -? nie chcce z nami jechac nigdzie do rodziny -> jak dziecko ząbkuje on wklada sobie zatyczki i mowi ze ma dosc!!! -> czuje sie źle.... DZIS MAM URODZINY a siedze sama w domu, dziecko spi po tym jak caly dzien ryczala, dawalam jej leki, czopi nosilam na rekach, a mąż poszedl do kolegow do restauracyjki.... a ja mam urodziny...,smutno mi..... w dodatku nie mam kolezanek znajomych, mieszkają w innym rodzinnym miescie.... smutno mi

liczylam n a to że skoro on wie o moich urodzinach to mi da kwtaitka, jakis bukiecik, albo zrobi mily wieczorek a on poszedl:(.... na dlugi weeekend jade sama z dzieckiem do rodziny (moj ojciec po nas przyjedzie) A MIMO to ze mamy podwozke itd... mąz nie chce z nami jechac.... nie mam kogo zaprosic na urodziny....

wszystkiego dobrego :) jeju , chcialabym Cie pocieszyc, domyslam sie jak musisz sie czuc, tym bardziej , ze maz to najblizsza Ci osoba ;/ Nie smuc sie

Gość wirtualnie wszystkiego dobrego
najlepsze życzenia z okazji urodzinek życzę dużo pociechy z maluszka, spełnienia marzeń no i tego by mąż wreszcie zmądrzał

Gość Vanessssaaa
Olej męża, mnie mój też wnerwił, ostatnio robi mi awantury z byle powodu - np bo cos powiedziałam nie tym tonem, albo się krzywo spojrzałam... wczoraj w nocy płakałam do poduszki, nie chce mi się z nim nawet rozmawiać już, wszystko niszczy. Mamy 3 mies dziecko, mam zamiar teraz całkowicie go olewać i skupić się na dziecku, i kolo dupy mi za przeproszeniem latają jego chimery

Gość gfrfgrfdf
vaneska jak zrobic taka buzke zloszczaca sie?

Gość gfrfgrfdf
myslisz ze zapomnial o Twoich urodzinach? czy doskonale wie ze dzis są a pomimo to zamiast byc z Toba polazł z kumplami? moze zapomnial..co??

Gość gfrfgrfdf
moj mnie kocha ponad wszystko, dogadza mi kazdego dnia, w nocy o polnocy polecial by do sklepu jakbym cos chciala, a pomimo to zapomina o moich urodzinach :( czekam czasm jak glopia pol dnia az w koncu mu mowie ze mam urodziny dzis zeby chociaz jakies wino wypic wieczorem.. ale szkoda mi go wtedy bardzo bo czuje sie jak zbity pies.. ze nie pamietal... ale to ze zapomina nijak sie ma do tego jakim wspanialym mezem jest na codzien.. wiec widzisz.. tak jak Ci pisze.. jak zapomnial to moze zadzwon i powiedz ze czekasz z winem bo sa twoje urodziny..

Gość ja200000
skad jestes?:)

Gość gfrfgrfdf
próba kilku emotikonek 😠 🌼 💤 :classic_cool:

Gość gfrfgrfdf
aaa ziewam powinno byc 💤

wszystkiego najlepszego :) a przede wszystkim chłopa , który CIe będzie kochał i z którym będziesz szczęśliwa :) mi raz ktoś tak życzył i mi się udało :) zostawiłam męża, postawiłam wszystko na jedną kartę i jestem najszczęśliwsza na świecie od paru lat i NIGDY, nawet przez sekundę tego nie żałowałam :) a mój były ma teraz taką humorzastą heterę i jak widzi naszą rodzinkę to zazdrości :D:D:D od CIebie i tylko od Ciebie zalezy czy będziesz szczęśliwa w życiu:) życzę CI szczęścia z całego serca :)

Gość gfrfgrfdf
tacy szczesliwi bez koscielnego? :(

Gość gabinet pana prezesa
Nie ziewam, tylko śpioch.

Gość izka(@)
wszystkiego najlepszego.....chyba dzis taki dzien,ja tez mam wszystkiego dosc ,placzacego dziecka ,wiecznie neobecnego meza i wogole nawet mi sie nie chce pisac..

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa

💤

Gość skoro
ma Ciebie i dziecko w dupie to go zostaw i niech sam wegetuje, bo Ty mu chyba jesteś tylko potrzebna do gotowania i prania gaci!!! u mamusi będzie miał to samo!!! a jeśli nie masz na tyle siły by to zrobić, bądź masz jeszcze nadzieję na to, iż się zmieni to po prostu wyjedź do rodziny, do kogoś kto pomoże Ci odetchnąć, kto sprawi, że naładujesz sobie baterie a jego miej w dupie!!! KOBIETO POMYśL O SOBIE I DZIECKU!!! też przez to przechodziłam więc wiem co powinno pomóc, inaczej złapie Cię deprecha i nawet widok własnego dziecka nie będzie Cię cieszył!!! zrób to dla Was!!!

Gość skoro
tzn nie chcę Ci narzucać własnego zdania ale wierz mi czasem pomoc kogoś innego jest bardzo potrzeba i naładowanie baterii naprawdę DUżO daje!!! bądź egoistką, choć przez chwilę...

Gość a po co
ci taki mąż? jak sama nic nie zrobisz ze swoim życiem, nikt za ciebie nie zrobi, chcesz czuc sie samotna i niekochana? brak szacunku w tym momencie tak jak cie traktuje a ty zamiast swiadomie kopnąc go w zad to się użalasz nad sobą, olej go bo taki typ tylko na to zasługuje, no chyba ze pasuje ci bycie jego wycieraczką dziwią mnie takie kobiety potrafia powiedzieć co jest zle w ich zwiazku a nc z tym nie robią, samo gadanie nie wystarczy a to jak postepuje swadczy ze cie nie kocha, czy to nie jest jasne? wolicie słów ze kocha a to CZYNY O TYM SWIADCZA a jak pokazuje ci ze zalezy, ze szanuje, ze chce? jedno wielkie nic, wiec tak wyglada wasz zwiazek poco ci to, chcesz tak sie czuc przez przyszłe lata? zrób cos ze sowim zyciem bo na starość zgorzkniejesz a lata tylko uciekaja nikt ci szczescia na tacy nie poda