Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjgdc,vzczc

odchudzanie i suplementy diety

Polecane posty

Gość kjgdc,vzczc

hej. czy moze ktos mi powiedziec czy jak bede stosowala rozne suplementy diety przy odchudzaniu to bedzie mi to dzialalo lepiej? szybciej schudne?

Gość kjgdc,vzczc
pomoze ktos? to naprawde bardzo dla mnie wazne:)

Gość menedzer:)
cos tam pomoze ale podstawą do stosowania supli jest trening

Gość kjgdc,vzczc
staram sie codziennie biegac i gram w siatke, w noge. ogolnie w moim dniu jest duzo ruchu.

Gość Anna232323
Moim zdaniem dobrze pomyślanym środkiem jest SlimXL. Najpierw używała tego moja sąsiadka, a teraz ja zainwestowałam. Nie jest to najtańszy preparat, ale najważniejsze, że działa. Wpływa na apetyt, który jest zmniejszony, a po drugie pozytywnie oddziałuje na przemianę materii.

Gość gość
Doskonałym rozwiązaniem dla mnie była dieta limvena. Efekty widać już po kilku dniach. Je się sporo mniej a nie odczuwa się głodu bo organizm dostaje koktajle odżywcze z TYLKO niezbędnymi wartościami odżywczymi.

Gość gość
tak a po odstawieniu organizm dziala jeszcze gorzej niz wczesniej

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.