Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co właśnie robicie?

Polecane posty

Gość siedze sobie na l4
czekam na faceta, obejrzymy se jakiś horror. tylko nie wiem co robić do 23 :/

co robie? obiad na jutro, sprzatam, siedze na kafe, pisze z pierdzielnietymi ludzmi ( nie mowie tu o Tobie ) zaraz bede wieszac pranie, wkurzam sie na moje psy bo mi susy wykopala dziure w ogrodku, czekam na mojego az wrcoci z pracy a wraca przed 1 w nocy, zaraz pojde sie chyba polozyc.. w sumie nic ciekawego nie robie :P

Gość Bumbarash
zaraz idę się wysrać

ja muszę spiłować tipsy ,umyć dziecku zęby ,przeczytać bajkę do snu... wykąpać się ,zjeść kolację ,wypić piwko pobzykać pooglądać filmy i iść spać myślę ze do 2 się wyrobię się

Gość mememozoe ci
myśle o twoim sexy tyłeczku i mam plan zwalić sobie pod zdjęcie twego sexy tyłeczka ;) ❤️

Próbuje magisterke produkować, w miedzyczasie ogladam TVN 24, i tesknie:(

Gość GuMiSiOwA204
Czekam na pana B777 : ( ale nie wiem o ktorej bedzie

Gość IMO13788
TY! Tak TY Kultura! Widzę Cię oraz mam nowe dane o Twojej osobie! Muahahahaha! PS. Cześć Magduś. :classic_cool:

Gość pioswiec na wygnaniu
kiedy wykąpane jak siedzisz tu non toper od 20minut a pisałaś że musisz wykąpać je :D 🖐️

Gość IMO13801
Kultura - wcale nie mówiłem o strzępkach informacji, które podałaś na tym temacie. Bo nigdzie nie zauważyłem wzmianki o kolorze włosów...:classic_cool:

Gość Szczęśliwsza od słońca
Ja świetuję mój wielki sukces!!!!:D:D Zapijam mlekiem prosto z lodówki:D Pozdrawiam serdecznie wszystkich smutnych, samotnych, wesołych, dużych, małych, wysokich, ładnych, blondynów, rudych, łysych, brunetów, szatynów, niskich, grubasków, chudych, szczupłych, wysportowanych, leniów, uczących się, śpiących, zgarbionych, uśmiechniętych, znudzonych, zmęczonych, niewyspanych, zmartwionych, spełnionych, szukających, zestresowanych, śpiących, wyluzowanych, zrelaksowanych, najedzonych, głodnych, słuchających muzy, piszących pracę mgr, oglądających filmy, gadających przez tel, siedzących na gg i Aqq, piszących meila, sms-a, zarumienionych, bladych, opalonych, kąpiących się, jedzących, palących, podróżujących i siedzących na kafe:) :*:*:*

Gość własnie włączyłam kafeterię
i za jakąś godzinę idę spać, bo musze bardzo wcześnie wstawać jutro :-O

Gość IMO13799
sranie w banie czesc Madzia ❤️