Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdhasd

pracujecie 2 maja?

Polecane posty

Gość będę na urlopie ale
musiałam ten urlop wziąć.

Gość Bumbarash
nie macie co robić tylko pracować ??

Gość mmaskr
tak i nawet 3 :o

Gość Bumbarash
To już było Kto pracuje w poniedziałek 19:09 Bumbarash i czemu ? 19:10 [zgłoś do usunięcia] sex instruktorka pewnie ksiądz. http://www.voila.pl/103/qqsq4/?1 słodka, śliska, optymistka. 19:10 [zgłoś do usunięcia] nie denerwuj mnie nawet ja pracuje nawet 3 19:11 [zgłoś do usunięcia] Aga...28 ja pracuje bo musze u mnie swiat takich nie ma Schudne 19:15 [zgłoś do usunięcia] Bumbarash i gdzie pracujecie ? 19:16 [zgłoś do usunięcia] moj facet pracuje w sobote niedziele i poniedzialek, wlasnie sie dowiedzialam. Bo jego szef wlasnie przyjal nowe zlecenie 19:17 [zgłoś do usunięcia] Aga...28 ja Berlin Schudne 19:19 [zgłoś do usunięcia] no a ja sie dziś dowiedziałam że szef cofnął mi urlop 4 dniowy w następnym tygodniu "bo co jak jakiś klient jednak przyjdzie i miałabym jednak robotę" i "jak ja sobie wyobrażam, że pójdę sobie na tyle urlopu? Co to są wakacje? " Wolne wywalczyłam i tak "chociaż jemu się to nie podoba i mam mieć tego świadomość" , ale u nas biuro 2-go czynne - a co, przecież trzeba udawać zapracowanych... Ech 19:22 [zgłoś do usunięcia] Aga...28 lepiej pracowac i zarabiac niz wogole Schudne 19:26 [zgłoś do usunięcia] no a ja sie dziś dowiedziałam no niby lepiej. Tylko u mnie jest tak, że szefa figa z makiem obchodzi nasz urlop, nie wykorzystujemy po 10 dni urlopu w roku - z 26 mamy może z 16. Kasy żadnej za to nie mamy, nie ma możliwości nielegalnego "sprzedania urlopu" ani wykorzystania go w całości w roku bieżącym i następnym. Ponadto twierdzi, że za dobrze się mamy z urlopami, bo wykorzystujemy więcej niż 10 dni w roku, a długie weekendy to nie jest powód do tego, by np. 2 maja mieć wolne (choć tak naprawdę wszyscy klienci wolne mają i przyjście w tym dniu oznacza gapienie się w monitor i czytanie wiadomości na wp przez cały dzień... ) 19:54 [zgłoś do usunięcia] *poziomka w poniedziałek jest normalny dzień pracy pracuje ale za to 1 i 3 wolny

Gość wielka majówka
Ja pewnie nie, bo do tego czasu mnie pewnie zwolnią.