Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojamarianeczka

Mam ochotę na sex z nim ale wstydzę się za niego przed ludzmi

Polecane posty

Gość tojamarianeczka

jest lekko przygłupi- tak to można określić ;/ ..wolałabym by nikt się o nas nie dowiedział ale jak dać mu to do zrozumienia by milczał ?

Gość lalalaj
wprost, ze zalezy Ci na dyskrecji...

Gość tojamarianeczka
gdyby był rozumnym człowiekiem to nie byłoby problemu ale jak mu powiedzieć ,że zależy mi na dyskrecji ? np : wiesz ale nie mów nikomu o nas bo się wstydzę Ciebie ?

Jesli to poczatek znajomosci to mozesz powiedziec ze traktujesz luzno ta znajomosc :)

Gość tojamarianeczka
traktuję luźno to prawda ale nie wiem czy przy znajomych on będzie chciał udawać ,że nic nas nie łączy nic a nic.

Gość tojamarianeczka
chyba nie rozumiecie o co mi chodzi.... w towarzystwie mało kto go lubi gdyż nie jest zbyt bystry, lekko dziwny wcale nie interesujący i ja też tak uważam ale ma fajne ciałko wg mnie... no coś mnie w nim rusza ;/ nie wiem pewnie inny by sobie żartowali ze mnie,że zwróciłam na niego uwagę ;/

Gość githyankiasda
To odwieczny problem cichodajek - jak dac, zeby nikt sie o tym nie dowiedzial. Niestety, w Twoim przypadku, jest to niemozliwe, bo zle wybralas obiekt. Jezeli facet jest malo bystry, to najprawdopodobniej wygada sie ze wszystkim przy pierwszym piwie, na ktore chlopaki go zaprosza. Najlepiej by bylo, jakby juz mial dziewczyne, wtedy mialabys gwarancje dyskrecji.

to nie spotykaj sie z nim "w towarzystwie" :) skoro chodzi tylko o sex umawiajcie sie we 2 :P