Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria0009

Podłość wobec zwierząt 131

Polecane posty

Gość daria0009

Mój ojciec ostatnio zdenerwował się na teścia po czym uderzył psa w glowę! Innym razem uwiązał kotkę do krzesła twierdząc ,że jak tego nie zrobi to ucieknie!.Link.: www.tvp24.pl/12690,1690803,0,1,skatowany-pies-walczy-o-zycie,wiadomosc.html .Dlaczego ludzie krzywdzą braci mniejszych?:'(

Gość a ty jako świadek uważasz
się za niewiniątko?????

Gość daria0009
Oto link .: www.strazdlazwierzat.com.pl/artykuly/ . Płakać mi się chce!:'(

Gość timmy timmy timmy timmy
buuuuchhh piszesz to serio??? :/

Gość Daria0009
Zobaczcie co potrafią ludzie bez serca! www.zaglebiowskagrupavivy.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=23 .pl

Gość Daria0009
Link.: www.zaglebiowskagrupavivy.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=23 .pl

Gość Agatka369
Brutalnie pobite szczeniaczki!-koniecznie odwiedźcie link wyżej a przekonacie się do czego zdolni są ludzie (potwory).

Gość Chomiczyna 999
ja nie mam siły na to patrzeć, sama przytulam nawet szczury kocham wszystkie zwierzęta i liczę że tych co je krzywdzą spotka wielkie zło jeszcze, zobaczycie

Gość buuuuchhh
timmy timmy timmy timmy no a czemu niby nie?? a ty daria nie zmieniaj nicka bo i tak wiemy ze to ty :P

ludzie nie widza nic złego w maltretowaniu zwierząt ,ale takie osoby co sie nad nimi znecają przenosza swoja agresję wcześniej czy pózniej na ludzi i powstaje wielkie zdziwienie jak to się stało? przyzwalamy na takie traktowanie naszych braci mniejszych to potem są tego efekty

Gość Daria0009
Słyszeliście to? Link.: www.tvn24.pl/12690,1691187,0,1,zabil-bernardyna-siekiera-chcial-mu-ulzyc,wiadomosc.html .pl Zabił bernardyna siekierą bo chciał mu ulżyć!

Gość serreno1122
Bo ludzie to debile co znecaja sie nad słabszymi i wiedzą że zwierze im nie odda, w takich momentach wstydze sie że jestem człowiekiem.

Gość Daria0009
A to historia pewnego kota link.: www.zaglebiowskagrupavivy.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&Id=75&Itemid=83 .pl

Gość Daria0009
A to historia pewnego kota link.: www.zaglebiowskagrupavivy.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&Id=75&Itemid=83 .pl

Gość Daria0009
Przepraszam ale źle się wczytało