Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvbbiibvhvb hjvb vnjefvnkjen

pisze do mnie często jak wypije..

Polecane posty

Mam taki problem, podoba mi się pewien chłopak. Jesteśmy na stopie koleżeńskiej, czasem coś do mnie napiszę, czasem ja do Niego. Zawsze jest wobec mnie, miły i kulturalny.. Ale często mu się zdarza, że piszę po piwku.. Niby z estetyki sms to nie wynika, raczej- piszę, że jest gdzieś ( i tak wnioskuję).. Kiedyś po alkoholu na żywo- zapytał mnie, jakiego chłopaka szukam.. Coś pogadywał o tym że mnie obserwuję itp. Nie wiem co myśleć.. podobam mu się czy nie?? dodam że jestem trudną kobietą, bardzo się przejechałam w przeszłości- teraz jestem raczej typem samotnicy (ładna, zadbana, wykształcona, nie biedna, pracuję.. )

Gość eleonora24
Podobasz sie jemu, ale chce Ciebie wyczuć

taka sytuacja trwa już pół roku..

Naprawdę nie wiem co o tym już myśleć, jak mu dać znak.. że jestem zainteresowana? Szczerze mówiąc, to bardzo mi się podoba, powiem więcej zakochałam się chyba- ale tak paskudnie się boję, że może On tak do każdej dziewczyny, popisuje.. Boję się zawieść. Nie umiem mówić o uczuciach.. jestem jakby zamknięta na facetów. Z całego serca bym chciała, ułożyć sobie życie. Ale ten strach, duma i wogóle, dzięki temu robię wszystko żeby udawać że nie podoba mi się nikt.A w głębi serca, podkochuję się w Nim. Kiedyś mu nawet powiedziałam, że nie wierzę w miłość. Że ludzie to raczej z przyzwyczajenia i innych egoistycznych pobudek są ze sobą..

Całymi dniami myślę o Nim, zasypiam z Jego imieniem na ustach.. Ale nie przyznam się do tego. I jak już coś gadamy, to zdarza mi się Mu coś żartem pocisnąć... Albo zrobić coś, co jakby pokazuje brak mojego zainteresowania.

proszę doradzcie?

ale on jest taki jakis,.....siedzi caly dzien na forum i zaklada rozne dziwne tematy pod moim adresem ,niech o sobie cos zalozy zamiast wymyslac ze napisze iz mam tak samo

Podszyw powyżej..

Gość asbio
(ładna, zadbana, wykształcona, nie biedna, pracuję.. ) wszystkie takie jesteście :classic_cool: 🖐️

Gość po alkoholu baby i chlopy pisz
prawde na gg i tak dalej ;] Do mnie jak jedna pisze najebana to zawsze poznaje ^_^