Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

19 miesięczne dziecko na placu zabaw

Polecane posty

hej czy wasze dzieci same wchodzą na ślizgawkę, same z niej zjeżają...mój synek ma 19 miesięcy radzi sobie nieźle z przeszkodami a moja teściowa uważa, że jest za mały, że za dużo mu pozwalam,że coś mu się stanie

Gość Zerro
mój roczny dzieciak jeździ na snowboardzie i bmx-ie, uprawia paralotniarstwo i szefem wszystkich szefów

Gość lopae
mój skacze na bungee i nieźle mu idzie. ma 16 mies.

Gość Fafinette
a mój każdej niedzieli zakrada się do kurnika sąsiada przebrany za lisa i wybieram kurom jajka

Gość osobiscieniewzruszona
jak to do czego? do twojego zjebanego pytania:O

Gość mmmmmmdnwed
nie, sam synek nie wchodzi na slizgawke, chce ale sie boje zeby nie spadl wiec ja go wsadzam i trzymam za raczke zeby nic mu sie nie stalo.

Gość camerun
a mój bawi się już w "słoneczko" :)

Na dużej asekuruję dziecko, ma 23 miesiące, na takiej malutkiej radzi sobie sam ale wychodzi też od strony zjeżdżalni nie po schodkach bo jest na prawdę niewielka.

oczywiście ja też caly czas przy nim jestem...nie to, że bawi się sam...ale skoro chce sam to mu pozwalam tylko go asekuruję..to chyba nic złego?, że pozwalam na małą samodzielność

Mój syn ma 24 miesiące i nie umiałabym posadzić tyłka na ławeczce i zostawić go samego na ślizgawce. Niestety to jeszcze małe dziecko, zagapi się na chwilę, popatrzy za innym dzieckiem i nieszczęście gotowe. Moze nie zabiłby się na miejscu, ale lepiej dmuchać na zimne. Korona mi z głowy nie spadnie jak zamiast siedzieć daleko stoję przy nim i w razie potrzeby podam mu rękę.... Na każdej prawie zjeżdzalni sa różne schodki na górę i czasem mały ma problemy sam wejść, zwłaszcza jak starsze dzieci biegają i się przepychają.... Natomiast mamy swoją zjeżdżalnię z domkiem i huśtawkami na ogrodzie i jest zrobiona tak, żeby mu się nic nie stało, są łagodne schodki i tam sam sobie wchodzi i zjeżdża.

Gość Diana19844
mój ma 24 lata i chetnie chodzi na plac zabaw

Moja c córcia ma prawie 20 mc , sama wejdzie na ślizgawkę, zjedzie z niej ale a jestm cały czas obok i asekurują Ją. Poza tym zalezy od zjeżdżalni, sa przystosowane dla małych dzici i nie. Na placu zabaw cały czas jestem blisko córki bo to żywe srebro i wszędzie Jej pełno:)

Gość kokosankaaa
a mój syn ma buławę wielką na 21cm i jeszcze sobie nie przyruchał, bo się wstydzi

Gość NiuNia19L
kokosankaa to daj numer do syna :) :D he he Mmm...

Gość Sasankaaaaaaaaa
oczywiscie ze za maly jeszcze by mu pozwalac keidys ci zleci i bedziesz miala dopiero nauczke