Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszczaaa

Ile wydałyście na ciuszki dla noworodka i niemowlęcia?

Polecane posty

Gość Myszczaaa

jak w temacie...

Gość o kurcze , ja dosc sporo
niektorych ubranek nie mial syn nawet na sobie. Codziennie praktycznie cos kupowalam, teraz sie wstrzymalam , maly ma 3 m i 5razy wieksza szafe od mojej i meza.

Gość Myszczaaa
ja własnie noszę sie z zamiarem obrobienia kontenera PCK

Gość Myszczaaa
Zbieram worki co ludzie wykładają do PCK i potem wybieram czy coś jest dla dziecka

Gość Myszczaaa
czasem uda się znaleźć ładnego ciucha. nawet dla mnie cos sie znajdzie...

Gość niezle masz z bania
...

Gość niezle masz z bania
ja tam zawsze noszę łachy po moich starych

dużo... nawet bardzo dużo... połowy nie użyłam! moim zdaniem powinnaś kupić po kilka sztuk z każdego segmentu (co tam było? body? kaftaniki? i takie tam...) jak dobrze że już mam odchowane! :)

Gość alaa maaa kotaaaa
hmm nie wiem ile wydałam wydaje mi się , że suma jest rozsądna...ubranek może mam i sporo ale wszystkie praktycznie ubieram małemu.

Niewiele....ale moja teściowa majątek;) Teraz Mała ma pół roczku i ma więcej sukieneczek niż ja:)

oj bardzo dużo ,jakąś chorobę chyba mam bo nadal to robię kiedy idę do sklepu i jest jakiś sklep z ciuszkami dla dzieci muszę wejść a że malutkie rzeczy są śliczne to chociaż czapeczkę ale muszę kupić i tak o to moje 4 mies dziecko ma więcej ubrań niż 7 letni syn a dwa kartony w garażu do oddania .

Gość Owocowe imię.
Coś około 600 złotych. Mam wrażenie, że za dużo, jednak jak patrze po ilości zakupionych rzeczy to wcale nie wydaje mi się, że mam znowu tak wiele, a po prostu ceny są dziś horrendalne i stąd te wysokie kwoty na paragonach.

Gość ałła_P
ja dla noworodka kupiłam parę body z krótkim i długim rękawem, parę pajacyków, parę kaftaników i spiochów oraz ze dwie czapki, skarpetki i rękawiczki. Razem 150 zł. Nic więcej nie zamierzam kupować oprócz pieluch i kocyka.

Gość gość
Ja dużo ciuszków dostałam dla malucha Nie warto moim zdaniem zbyt dużo kupować na poczatku bo maluchy szybko wyrastają :) Ciuszki niestety teraz są bardzo drogie Warto odkupić paczką od kogoś :)

Gość Mama Boryska
Nie martw się... Ja przez przypadek kupiłam dużą ilość na wyprzedaży w Tesco.. np. body pakowane po 3 szt - 8zł! śpioszki - 3szt - ok. 12zł! A jak nie, to w Pepco również są tanie ubranka i dobrej jakości. W ciucholandach też można coś znaleźć.. kiedyś nie wierzyłam, ale koleżanka mnie namówiła.. i kupiłam spodenki i sweterek.. wyglądają na zupełnie nowe..