Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona_77

BŁAGAM!!!

Polecane posty

Gość iwona_77

Już ponownie błagam o pomoc ludzi życzliwych. POMÓŻCIE!!! To jest chyba ostatnia moja gorąca prośba, bo niedługo odetną mi prąd, internet za niezapłacone rachunki. A powiedzcie jak mam płacić, jeżeli na chleb mi brakuje, dzieci chodzą w starych ciuchach, zniszczonych i za małych butach, wstydzą się rówieśników, a ja jestem bezradna... Podejmuję dorywcze prace, ale są to małopłatne i sporadyczne zajęcia. Dlatego też kieruję do Was mój głos rozpaczy..! Proszę, wesprzyjcie mnie, na pewno w prawie 40milionowym państwie są osoby, dla których 20, 50 czy 100zł to nie jest duża suma, a mnie ratuje to życie. Naprawdę, bo już miałam rózne czarne myśli, ale powstrzymuje mnie przed tym troska o dzieci. PROSZĘ, BŁAGAM! to nie jest żadne naciąganie, ja naprawdę jestem w krytycznej sytuacji. Wpłaćcie KOCHANI kto ile może na konto w POLBANKU nr 59234000090690103000010984 Z góry serdecznie dziękuję! Może dobrzy, obcy ludzie mi pomogą, bo na rodzinę nie mogę liczyć....

Gość a moe byc
ie wplace , a iteret mas a co?

Gość wigry 3
trudna sprawa,brzmi wiarygodnie ale mozna sie naciac....

Gość wigry 3
zebys byla chociaz na czarno juz byloby lepiej

Wiesz,na słowo to ci raczej nikt nie uwierzy.:( Bo niby dlaczego miałby wierzyć? 100 zł piechotą nie chodzi,jak mówią.Przelać na czyjeś konto ot tak sobie!?:O

Po pierwsze to żeby coś wpłacić muszą być pełne dane - imię nazwisko, adres.... Po drugie ludzie teraz nie ufni są.... Po trzecie inni ludzie oszukują i naciągają, przez co naprawdę pokrzywdzeni mają małe szanse na pomoc.... Po czwarte jeśli to prawda to bardzo Ci współczuję :( Dzieciom szczególnie.

jeśli tak bardzo potrzebujesz... to sprzedaj komputer! zawsze to parę złotych w kieszeni, na prądzie zaoszczędzisz... czasu będziesz miała więcej, doprecyzujesz swoje cv i znajdziesz pracę!

jeśli jesteś już w takiej sytuacji to dziwi mnie dlaczego jeszcze masz kompa, internet... ja gdy popadłam w tarapaty (oj nie małe) to sprzedałam to co miałam zbytecznego, by opłacić rachunki... na szczęście nie miałam jeszcze dziecka...

Gość dosdoij
ja ci mogę wyslac ubrania dla dzieciaków poproszę o jakieś namiary i info o wieku i rozmiarach

Gość napisz cos o sobie -
ile masz dzici, w jakim wieku, co z ich ojcem, dlaczego nie mozesz liczyc na rodzine, co spowodowalo twoja dramatyczna sytuacje, czy zwracalas sie do opieki spolecznej lub koscioła i z jakim skutkiem, czy pracujesz, jaka skonczylas szkole, ile masz lat, w jakim rejonie miszkasz. Moze ktos da ci wedke, nie rybe.

Gość dosdoij
też tk myślę, Daj pan pieniążka, daj pieniążka... ;O

Gość dosdoij
nick: IWONA, mail: kasia sloneczko 15 to chyba WIELE WYJŚNIA :O

stąd te dzieci... dzieci słońca! a jeśli to prawda to wyjdę na cyniczną sukę... :D

Gość KARAFKA-WINA
WSPÓŁCZUJE :( WIEM CO TO NIE MIEĆ KASY NA ŻYCIE :(