Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnitaAnitaAnita

Postanowilam zerwac. Dodajcie mi sil..!

Polecane posty

Od pewnego czasu spotykam sie z facetem o 14 lat mlodszym ode mnie. Jest kochany, uroczy, swietny w lozku, chcialabym go na zawsze, no ale.. Nie robie sie coraz mlodsza i piekniejsza. Jgo rodzice o mnie nie wiedza, bo raczej nie byliby zachwyceni. Mam wrazenie, ze tylko marnuje jego i moj czas. Szczegolnie moj, bo on ma go troche wiecej. Za tydzien mamy sie spotkac u niego. Mysle, ze powinnam powiedziec mu, ze juz sie wiecej nie spotkamy, ale gdy pomysle, ze bede musiala powiedziec to prosto w te kochane oczy, odwaga mi odchodzi. Stara i glupia jestem. Zmotywujcie mnie jakos.. :(

Daj spokój... Przecież wiadome było, że to się kiedyś skończy. Ale nie musisz tego kończyć jeżeli jest to dla Ciebie fajna przygoda. Chyba, że ona się zakochał, to niestety będziesz musiała go uświadomić. Zależy czego chcesz.

Gość Slodkie Pomarańcze
jeśli jest miedzy wami dobrze t nie bede dodawac Ci w takim celu sił...

Nie wiem, czy sie zakochal, nie rozmawiamy o uczuciach. Boje sie, ze on kiedys, za pare lat mnie zostawi, bo znajdzie sobie mlodsza, i zostane zupelnie sama.

Nie rozumiem, dlaczego chcesz uszczęśliwiać innych na siłę :O Czy Twój facet dał Ci w jakikolwiek sposób do zrozumienia, że nie chce z Tobą być? Nie? To dlaczego za wszelką cenę chcesz to spieprzyć? Po prostu się boisz, że on Cię kiedyś zostawi i zrani, jasne, ale i rówieśnik może tak postąpić. Chcesz całe życie unikać przyjemności z obawy, że kiedyś może się skończyć? :O Ciesz się tym, co masz, kolekcjonuj piękne wspomnienia :) Jeśli faktycznie kiedyś Twój przyjaciel dojdzie do wniosku, że woli rówieśniczkę, to przynajmniej bedziesz miała co wspominać ;)

"I co? Cale zycie bedziemy sie ukrywac przed jego rodzicami ?" Ale on jest pełnoletni? ;) Bo w innym przypadku nie rozumiem, dlaczego miałby się obawiać reakcji swoich rodziców. Pewnie, że mogą nie być zachwyceni, ale to Twój partner ma się Tobą zachwycać :P Mała uwaga: jesteś na najlepszej drodze, by to spieprzyć, i wcale nie z powodu różnicy wieku. Tylko sama zachowujesz się jak jego mamuśka ("bidny chłopcyk, chodź, mamusia się o ciebie zatloscy i usunie ci każdą przeszkodę spod nóziek, łącznie z samą siobą"), a nie kobieta, o którą to on ma walczyć, dbać, opiekować się nią i chronić. Nie rozmawiacie o uczuciach? Spotykacie się tak krótko, czy Wasza relacja ma charakter jedynie erotyczny? Bo jeśli dajecie sobie nawzajem chwilę przyjemności i Wam z tym dobrze, to po co to zmieniać? Ale nawet nie wiesz, czy on coś do Ciebie czuje, a już się miotasz "chcę z nim zamieszkać! albo nie, zerwać!" :D Kobieto, pogadaj z nim, a nie z nami na forum. I daj mu być mężczyzną, zdecydować o Was. Chyba nie sądzisz, że to wolontariusz z fundacji UMILMY ŻYCIE STARUSZKOM? Skoro się z Tobą spotyka, to widocznie Cię kocha. Albo przynajmniej pożąda :)

Rozbawilas mnie tym wpisem :D ale masz duzo racji. Nie roamawiamy o uczuciach z dwoch powodow: ja unikam tematu oraz: porozumiewamy sie w obcym dla mnie jezyku. Mowienie o uczuciach w ogole przychodzi mi z trudem, a co dopiero w obcym narzeczu.. Tak, wiem ze mam mamuskowate zachowania, staram sie nad tym panowac, ale najwyrazniej srednio mi wychodzi. :/

"Rozbawilas mnie tym wpisem" Do usług :classic_cool: "Tak, wiem ze mam mamuskowate zachowania, staram sie nad tym panowac, ale najwyrazniej srednio mi wychodzi. :/" BARDZO średnio ;) Trzymam kciuki :) Fajna musi być z Ciebie laseczka, skoro ten młodzieniec zwrócił na Ciebie uwagę :) Jeśli nie będziesz uprzedzać rozwoju wypadków, to ma szansę być z tego coś pięknego, w najgorszym razie krótki, płomienny romans, a one też są w życiu potrzebne. Nie myśl, nie analizuj, tylko się ciesz :)