Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on lublin

kto pomoze mi w zlym czasie?

Polecane posty

Gość on lublin

wlasnie jestem w trakcie rozwodu...zona uniemozliwia mi kontakt z dziecmi a ile rozwod trwa kazdy wie..

Gość Anonim@
I co zrobisz tak jak kazdy jeden tatuś zapomnisz o dzieciach a po złości alimentów nie bedziesz płacił

Gość on lublin
dlaczego tak uwazasz? wlasnie o to chodzi by rozejsc sie z kultora. a ona zabrajnia widziec moje dzieci. to nie jest po zlosci?

Gość on lublin
anonim.. niewiesz co czuje druga strona medalu. zawsze jest wygodnie dzieci uzywac jako karta przetargowa

Autorze,musisz się do tego przyzwyczaić. Była będzie Ci umilać zycie na każdym kroku. A nie daj boże jak spotkasz i pokochasz kogoś nowego.Dopiero się zacznie.

Gość on lublin
ale mi tylko chodzi o to by dzieci same mogly ta sytuacje zrozumiec a teraz maja wmawiane jaki zly jestem. nie tylko dzieci a cala rodzina

Gość on lublin
3 latka i dwa latka

Gość w jakim wieku są dzieci?
W Polsce wbrew obiegowym opiniom nie jest wcale tak źle, jeśli chodzi o prawa ojca. Sporo się zmieniło w ostatnich latach - więc niemożliwy jest scenariusz, że żona odetnie Cię od dzieci. Możesz domagać się nawet równo polowy czasu z dziećmi dla Ciebie. Oczywiście, że to trwa i kosztuje dużo, zwłaszcza nerwów, jednak żona utrudniając Ci kontakt z dziećmi działa tylko na swoją szkodę. Może skontaktuj się z jakimś stowarzyszeniem zajmującym się prawami ojca?

Gość on lublin
tak tylko ze do tego momentu czyli finalu rozwodu minie kilka miesiecy

Są to małe dzieci,mamusia będzie miała na nie wpływ. Staraj się wszelkimi sposobami o kontakt.

Gość on lublin
tylko ze to nie takie proste. mieszka z rodzicami ktorzy tez klada klody i tak naprawde oni nia steruja

Gość poprzejsciach
a jesli mozna wiedziec z jakiego powodu sie rozstajecie?

Gość poprzejsciach
mialam podobna sytuacje, tzn utrudnianie kontaktu z dziecli i caly ten cyrk do okola. Musisz zalozyc spr o widzenie sie z dziecli bo rozwodowa moze trwac znacznie dluzej, potem jesli nie bedzie nadal dawala dzieci to skladasz wniosek do sadu o niestosowanie sie do wyroku sadu przez zane z ktota jestes w trakcie rozwodu, zastanie pouczona i moze byc nawet ukarana kara grzywny itd

Gość on lublin
slub byl tylko dlatego ze bylo dziecko w drodze. znalismy sie miesiac. trzy lata znosilem upokorzenia jej rodzicow i traktowanie jak rzeczy.bylo im wygodnie jak ktos robil wszystko za nich. gdy powiedzialem swoje zdanie to rozwod

Gość nie jest to pocieszenie
ale pamiętaj, ze dziecko to nie jest komputerek, który można sobie zaprogramować na kochanie mamy i taty. Dziecko dorasta, obserwuje, potrafi logicznie myśleć - im jest starsze tym bardziej samodzielne. Moim zdaniem nie musisz się bać, że dzieci przestaną Cię kochać przez gadanie żony. Być może będziesz musiał im o sobie przypomnieć.

Gość on lublin
ale tu chodzi wlasnie o ten obecny czas. jedyne co moglem to telefonicznie zadzwonic raz na miesiac. dzieci pytaja kiedy tatus przyjedzie. to nie takie proste

Gość poprzejsciach
wiec witaj w klubie, w mojej sytuacji jeszcze byla proba przeprowadzenia rozwodu z winy meza, swiadkowie i tescie zeznania, to przykre i smutne ale wiem ze i to mozna przejsc. Znajdziesz jeszcze swoje miejsce w zyciu i kogos kto bedzie z toba, trzeba tylko zacisnac zeby

Gość on lublin
wiem ze i tu tak bedzie ze wina bedzie chciana zeby byla moja. ale na to sie nie zgodze

Gość poprzejsciach
a zlozyles spr o widzenie sie z dziecmi? jesli nie to zrob to szybko, ona powinna odbyc sie w ciagu 2-3 tygodni a rozwod swoja spr

on lublin ale tu chodzi wlasnie o ten obecny czas. jedyne co moglem to telefonicznie zadzwonic raz na miesiac. dzieci pytaja kiedy tatus przyjedzie. to nie takie proste Skąd ja to znam. Trudno takiemu małemu dziecku wytłumaczyć.

Gość poprzejsciach
nie zgadzaj sie chocby spr miala trwac kolejny rok albo i dluzej. U mnie tez byla interwencja tesciow i jeszcze jakiej pocioty ktora liznela cos z prawa i tez mnie sraszyli itd, wiem ze to trudne ale minie ..bo musi

Gość on lublin
i tak tkwie ponad miesiac w czarnej d...e i zalamuje sie

Gość poprzejsciach
trudno wylumaczyc zwlaszcza jak dziecko ma wpajane ze tata BE ale jesli bedziesz konsekwentnie walczyl to dzieci maja swoj rozum i serca i beda umialy to zrozumiec choc nie akceptowac,

Gość poprzejsciach
on lublin.. no przestan, sa wieksze tragedie jak choroba czy wypadki.. dasz sobie rade bo masz dla kogo dla dzieci

Gość on lublin
tylko juz nie mam sily bez dzieciakow

Gość poprzejsciach
dzis jest dobry czas na bajki... i powiem z doswiadczenia ze bylam w takim miejscu ... a dzis nowa rodzina i bardzo dobry kontakt z dziecmi o ktore sie walczylo itd

Gość on lublin
dziekuje za slowne wsparcie