Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on lublin

kto pomoze mi w zlym czasie?

Polecane posty

Gość poprzejsciach
wiec pomysl ze jesli tobie jest zle to jak musza tesknic dzieci to dla nich wez sie w garsc, i to nie jest dobry czas na zalamke nie masz na to czasu, mysl i jeszcze raz mysl co mozesz zrobic dla nich dla siebie zeby to zmienic. Nie chodzi mi o pomoc kogos kto pomoze napisac wniosek to kosztuje a wiele bardziej nie pomaga, kazdy potrafi napisac taki wniosek i mowic w sadzie to co chce i czuje

Gość poprzejsciach
mam nadzieje ze jakos pomoglam chocby tym ze nie byles pierwszy i niestety nie jestes ostatni ale i ty dasz rade

Gość on lublin
macie racje. czas tez pokazac wszystkim co mozna zniesc

poprzejsciach wiec pomysl ze jesli tobie jest zle to jak musza tesknic dzieci to dla nich wez sie w garsc, i to nie jest dobry czas na zalamke nie masz na to czasu, mysl i jeszcze raz mysl co mozesz zrobic dla nich dla siebie zeby to zmienic. Nie chodzi mi o pomoc kogos kto pomoze napisac wniosek to kosztuje a wiele bardziej nie pomaga, kazdy potrafi napisac taki wniosek i mowic w sadzie to co chce i czuje Prawda,więc się nie załamuj i rób swoje. Pokaż byłej na co Cię stać i kto nosi portki:D

Gość poprzejsciach
nawet tuzin przyglupich tesciow i calej rodziny nie moze miec wplywu na to kiedy i jak bedziesz sie widywal z dziecmi po wyroku sadu. Walcz o widzenia co drugi wekend i nawet z noclegiem jesli mozesz sobie na to pozwolic. Powiedz ze tez chcesz klasc dzieci spac i jesc z nimi sniadanie a nie tylko po M"donaldsach sie obijac

Gość on lublin
dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna. milo zaskoczony jestem faktem iz sa kobiety prawdziwe i szczere. dziekuje

Trzymaj się i powodzenia. Pamiętaj że dzieci dużo widzą i coraz więcej rozumieją:)

Gość poprzejsciach
juz lepiej, choc ciezki czas przed toba ale naprawde warto dla dzieci dla tych malych serduszek, a one i tak beda czuly cieplo jakie im dasz nawet jesli tylko w chwilach ograniczonych czasem przez wyrok sadu, ale czas idzie do przodu, nawet nie wiesz jak szybko

Gość on lublin
buziaki na reszte dnia. pozdrawiam. jeszcze tu wroce wieczorem

Gość poprzejsciach
Dokladnie glowa do gory, nie pokazuj ze jestes zalamany, to tylko da satysfakcje wrogom. Dasz rade inni dali dlaczego ty masz miec inaczej. walcz walcz i jeszcze raz walcz papier cierpliwy wiec pisz wnioski

Gość poprzejsciach
no dobra my tez wrocimy :)

Gość poprzejsciach
Marika10 milo mi cie poznac :)

Gość poprzejsciach
cieszy mnie fakt ze sa jeszcze osoby z ktorymi mozna porozmawiac a nie tylko tematy tematyczne na poziomie gimnazium... choc wolabym udzielac rad w spr bardzie milszych

Fakt:) Ale są różne tematy,czasami do śmiechu gdzie można sobie fajnie pożartować,odstresować się a czasami do płaczu gdzie mozna komuś pomóc:)

Gość poprzejsciach
ale ostatnio wydaje mis ie ze poziom rozmow na kafe troche podupadl.. Bylam tu jakies 2 lata temu, potem przestalam i ostatnio jakos samotnosc mnie poznala i postanowilam odswiezyc te strone.. Na samym poczatku naprawde mozna bylo porozmawiac nie bylo tyle wulgaryzmu i podszywow

Jestem tu od niedawna,zbyt dużo samotnych wieczorów. Przyznam się że nawet dobrze się bawię:D Teraz muszę uciekać do pracy:( Jezeli znajdę chwilkę to tutaj zajrzę ale wieczorkiem będę na pewno :D

Gość poprzejsciach
Wiec pozostaje zyczyc milego dnia i wieczorem ttez u wpadne :)