Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????????????/

BEZ MAKIJAŻY WYGLĄDAM STARO:(

Polecane posty

Gość ?????????????/

NATOMIAST NAWET NAJDELIKATNIEJSZY MAKIJAŻ SPRAWIA ZE WYGLĄDAM DUŻO LEPIEJ. PROBLEM W TYM ZE JA NIE LUBIE SIE MALOWAC ZWŁASZCZA KIEDY JEST CIEPŁO, ALE NIE CHCE WYGLĄDAC NA STARSZA NIŻ W RZECZYWISTOSCI JESTEM:/

Gość sramanatowszystkokkkkk
no i? maluje sie od kilku lat zawsze jak wychodze z domu, chyba ze mam okres depresji. a jak normalnie to nawet na plaze ide z delikatnym makijazem, wiec ty chyba tez dasz rade?

Gość ja tez sie zawsze maluje
bardzo delikatnie ale zawsze wychodze w makijazu, to tak jakbym sie ubrala:) Rano krem, lekko puder zeby sie nie swiecic, rozjasniacz pod oczy i rzesy tuszuje. Wygladam naturalnie a jednak o niebo lepiej niz bez makijazu

Gość ?????????????/
to tak jaj ja gdy sie umaluje bede musiała sie jakos przemóc ehhh:/

Gość krucafuks
Zawsze można oszukać na twarz daje krem samoopalający Sublime Bronze LOreala, albo zmywalna opalenizne z Rimmela(tylko bez drobinek, matowa- nie przesadz, bo będziesz wyglądała jak wczesna Dodzia); korektor pod oczy, puder transparentny, bronzer w razie potrzeby, najwazniejsze to wywalić podkład, bo ten najbardziej spływa. Oczy i brwi potraktuj henna, na usta jakis balsamo-błyszczyk(byle nie lepkie) i dasz rade. Nie cierpie mieć makijażu na wakacjach, jest mało praktyczny, ale wyglądać jakoś trzeba;)

Gość ?????????????/
:> super a wiec jednak można:)