Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka4o

Panowie pomóżcie

Polecane posty

Gość zielonooka4o

Jak zamontowac taka kratke na balkonie, to znaczy jak ja przyczepic do barierek, zeby sie mocno trzymala. Chcialabym zrobic dwie wąskie po bokach i dwie szersze z przodu (kąt 90 st) Panowie podpowiedzcie cos. Dziekuje.

Gość khagern
kupilas juz te kratki??

Gość Cypis
kup w sklepie coś takeigo jak TRYTYTKI to są plastikowe opaski, które służą do mocnego zczepienia różnych elementów, będą idealne do twojej siatki

Trytki też mogą być, ale zepsują wygląd, ja bym użył wkrętarki i wkrętów.

Gość zielonooka4o
Nie, nie kupilam jeszcze. chcialam kupic takie kwietniki z kratkami, ale po pierwsze nie ma narożnych, a po drugie nie ma odpowiedniej wysokości, a po nastepne sa drogie. Te sa fajne, lekkie i tanie. Trytyki? juz patrze, dzieki. Jak przyczepie do barierek, to w czasie wiatru nie beda sie ruszaly?

Gość zielonooka4o
Myrevin czyli mowisz o wiertarce?

Gość Cypis
tak, ale jak barierki ba balkonie są metalowe to dla kobiety zrobienie otworów w barierkach może być elementem prawie nie wykonalnym. a trytetki w kolorze czarnym lub brązowym będą praktycznie nie widoczne, ale wybór należy do zielonokiej :)

Gość Cypis
trytetki są mocne, wiatr ich nie osłabi, a kwietniki będą stabilnie przytwierdzone, tylko trzeba z głową zamontować :)

Gość zielonooka4o
Właśnie kolega Cipis do konca zrozumial o co chodzi, a chodzi o to, ze chce to zrobic sama i nigdy wiertarka nic nie wiercilam. Brat na razie nie ma czas, meza brak, a koledzy nie chca kasy tylko licza na niewiadomo co ;) wiec nie mam wyjscia. A jak z glowa montowac te zaczepki?

Gość Cypis
no własnie, trytytkami zrobisz to sama, szybko i łatwo. Z głową to znaczy tak aby stabilnie było przytkierdzone do barierki i nie miało luzów, np taki kwietnik trzeba by było zaczepić z 3 lub nawet z 4 stron, żeby mocno się trzymał, nie wystarczy jeden zacisk bo będzie miał luz i na wietrze będzie się obijał o barierki. jak zczepisz wszytsko to koncówki które ci zostaną mozesz uciąć zeby ładniej wyglądało. a kupisz je w kazdym sklepie z materiałami budowlanymi np. leroy merlin, obi, castorama, practicer. koszt ok 3 zł za 25 szt.

Gość kozaczyna69
Jeśli ktoś ma z tym problemy z płcią przeciwną, nie wie jak zdobyć partnera (albo partnerkę) to polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo duży wybór szkoleń i każdy może znaleźć coś, co mu odpowiada. Przyjmują zarówno kobiety, jak i mężczyzn (oczywiście na osobne szkolenia). Ja akurat skorzystałem tam z kursu Alpha Male i jestem bardzo zadowolony z efektów. Kiedyś, jak tylko chciałem poderwać jakąś dziewczynę to kończyło się to klęską, a dla mnie ośmieszeniem i upokorzeniem. Teraz, dzięki prowadzącym kurs, już wiem, jakie błędy popełniałem i potrafię je teraz wyeliminować :) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość zielonooka4o
Dzieki Cypis jade wb tego do castoramy. W koncu rozumiem, ze pozniej mozna te zaczepki zdemontowac i wtedy przywiercic. Mam jeszcze takie pytanko jedno czy połączyć ze sobą czyms te obie kratki, które beda tworzyly kąt 90 st?

Gość Cypis
te kratki tworzące kont 90 stopnie tez połączył trytetkami, tylko musisz mocno je zacisnąć zeby nie byly luźne. no i musisz kupić dłuższe i większe do kratek. będą trochę droższe ok 8-10 zł za paczkę ale będą stabilniejsze i łatwiej Ci je będzie zamontować. NAjlepiej popros kogos w sklepie z tego działu i jeszcze dopytaj. dział elektryczny - tam są te trytytki. powodzenia :)

Gość zielonooka4o
Bardzo dziękuje Cypis i wszystkim. A skad jestes tajemniczy nieznajomy fachowcu? ja Dolny Śląsk

Gość Cypis
Warszawa, jak widać mogę pomóc tylko telepatycznie :D, ale na 100% sobie świetnie poradzisz :)

Gość Cypis
aż takim fachowcem to ja nie jestem :) ale dziękuję za względy. Poprostu ostatnio na balkonie montowałem plastikową siatkę aby mi mój 1,5 roczny synek nie wyleciał. Trytytki sprawdziły się idealnie, dlatego poleciłem :)

Gość zielonooka4o
A takie rzeczy. Swoja droga mowią, ze warszawiacy sa tacy zarozumiali, a tu prosze taki mily kolega :) Jak na to patrze oczami wyobrazni, to mysle, ze nie bedzie tak źe z tym montowaniem. Jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam!

Gość Cypis
wrrrr, dziwny ten opis powyżej :/ powodzenia zielonoka :) jakby co to polecam się :) pozdrawiam