Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alina123

Dziewczyny,które mają termin na czerwiec 2011 :)

Polecane posty

Ja właśnie ten asmag biorę też 3 razy po 2. Dziewczyny a czy wyszły Wam jakieś plamy na twarzy? Bo ja miałam super cerę, do czasu... Teraz mam pod oczami takie brązowe plamy. chciałabym coś na to smarować, ale nie zapytałam lekarza czy wolno i co używać. Wygląda to okropnie. Tuż pod oczami białe i ciemnobrązowe obwódki... Jakby takie duże nagromadzenie piegów...

Ja póki co mówię do widzenia :) Mam nadzieję, że wątek nie padnie! Pozdrawiam :)

Gość przyszla czerwcowa mama
widze ze ucichlo. ja nospy nie biore. na twardnienia mialam zapisana luteine a teraz duphaston. w szpitalu podawali mi duphaston i cordafen

Cześć :) Ja mam termin na 11 czerwca :) ale możliwe, że urodzę wcześniej, bo też jestem na podtrzymaniu, od 26tyg. mam pessar i biorę leki rozkurczowe (fenoterol i magnez). Dla synka mam już praktycznie wszystko, brakuje mi tylko wanienki i dokupię jeszcze jakieś śpioszki i pajace, bo mam ich mało. Dla siebie muszę jeszcze kupić klapki i koszulę do szpitala, no i stanik do karmienia. Laktatora nie kupuję, jak okaże się potrzebny, to mąż kupi, podgrzewacza też nie, bo zamierzam karmić piersią. Co do kosmetyków, to jeżeli mogę coś doradzić, to nie kupujcie oliwki, tylko lepiej emulsję do kąpieli typu Oillan Baby, czy jakiś inny emolient, bo oliwka zatyka pory. Dużą część zakupów zrobiłam na allegro, nawet wózek i łóżeczko zamawiałam przez internet-jest sporo taniej. Ubranka tanie i fajne są w pepco.

Hej dziewczyny! Odpadam z topicu, bo mój Maciuś urodziła się 6 maja :) Jest wcześniaczkiem, ale wszystko z nim dobrze na szczęście. Pozdrawiam!

Moje gratulacje! Cieszę się, że wszystko ok!! Ja właśnie zaczęłam 36 tydzień. Pozdrowionka :)

Gość LOLA2010**
co nas tutaj tak mało, do tej pory czytałam lipcówki ale o lipcu mogę zapomnieć termin był na 1 lipca, ale mam się spodziewać porodu w czerwcu.