Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy-blondy09876

CZY PODOBA WAM SIE TA DZIEWCZYNA? FOTO!

Polecane posty

Nom dziewczyna jest bardzo ładna wg mnie :) jej facet nie w moim typie totalnie, ale jest spoko :)

Gość cherry_chockolade
dziewczyny wy oszalałyście !!!!!!!!!!!????????????? wam naprawde podoba się ta dziewczyna??? przeciez ona na kilometr wali DZIWKĄ ... i nie mowie tego złośliwie, tylko tak jest dziwka "z klasą", facet to sponsor ! napompowane poliki, usta tez ...

Gość cherry_chockolade
hehehe, kosmetyczka im zrobiła takie same brwi!!!

w sumie dziwczyna ladna, ale to tez do czasu. jennifer8787*** jest aseksualna jak dla mnie. sorry, dajesz foto to ocenie. przecietne rysy, i jestes chyba latwa. takie odnosze wrazenie.

wertyp łatwa nie jestem bo miałam i mam jednego faceta ktorym jest mój mąż więc masz kiepskie wyczucie a że ci się nie podobam bardzo dobrze:) nie muszę się wszystkim podobać najważniejsze że mąż nie narzeka:)

skoro masz meza to po co dajesz foto. szukasz kochanka, czy leczysz te kompleksy...?

wertyp nie szukam kochanka ,nie leczę kompleksów i moja sprawa po co dałam te fotki ,wiele osób tu wstawia fotki możesz się ich spytać dlaczego wstawiają zdjęcia może uda ci się uzyskać odpowiedź.

Gość widac ze to taki typ blachrki
a facet sie w to wpisuje;)

bo chca sie dowartosciowac! tak jak ty :) masz ode mnie komplement - jestes sympatyczna. lepiej?

wertyp hmm wiesz co ja sobie tutaj nic nie robię z tych opinii o mnie ,jedni mnie lubią jednak większość nie nawidzi . Dla jednych jestem piękna dla innych przeciętna a dla jeszcze innych strasznie brzydka.Jakbym miała się przejmować kafe to dawno bym w psychiatryku siedziała ...ale się rozpisałam i znowu niepotrzebnie..;)

za co cie nawidza? co ty tutaj piszesz? jakies kontrowersyjne opinie?

mnie tez tu nienawidza. to jest fajne ;) nienawidza mnie dziewczyny Muzelmanow z kafe, ciagle je dobijam w moim watku, co nowymi newsami na temat kultury ich partnerow haha

Gość phiiiii
laska jest bardzo ładna. Jeżeli mam się czegoś czepiać to nóg (jakiś takie dziwne ale to może być wina ujęcia) i wygląda na tym zdjęciu jakby była taka trochę "wypięta", ale to może być tylko taka nieszczęśliwa poza. Oczy mogłaby mieć większe ale to może kiepski makijaż je pomniejsza, ale ogólnie laska jest atrakcyjna i zdecydowanie może się podobać. Aaa i zgadzam opaska na głowie koszmar, buty nie w moim stylu ale od biedy ujdą.

Gość ktoś tam ale nie powiem kto
ładna ma za krótkie za mocarne nogi jednak i na wesele sie średnio ubrała p.s nie wierze że sponsor wziałby swoją dziwke na wesele wiec wypierdalaj z takimi oskarzeniami