Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy-blondy09876

CZY PODOBA WAM SIE TA DZIEWCZYNA? FOTO!

Polecane posty

Gość dsjalkdfjkl
Dziewczyna jak dziewczyna. Niczym szczególnym się nie wyróżnia. Oka nie ma na czym zawiesić.

Gość tandeciara masakra
nie, nie,nie! przedłużone włosy, sztuczna opalenizna, tandetny styl ubrania się, buty jak z sado-maso tooona tapety co ona ma z ustami?

niska jest ale na to już lekarstwa nie ma ,pozatym z daleka wygląda jakby miała napompowane policzki ,ale facet obok niej nawet sympatyczny

Gość tandeciara masakra
. wudaje mi sie, ze ma napompowane i usta i policzki:) a jaka ten facet ma ŁAPE:D

Gość kulturea polena
wydaje mi sie że nie lubisz tej laski bo zapisałas fote jako suka? :o więc powiem że brzydka nie jest a facet to już w ogole mniam

Gość a to Herbusiowa?
Wyglada jakby miała sztuczne policzki. A ubranie - to chyba jakaś maskarada ala hippie... ta opaska na włosach:(

Gość fght5yu
Ideał ale nogi ma za grube

Gość Vartam rd
jennifer8787*** niska jest ale na to już lekarstwa nie ma ,pozatym z daleka wygląda jakby miała napompowane policzki ,ale facet obok niej nawet sympatyczny aa byłam pewna że na tej focie to jenifer albo jakaś jej siostra :D

Gość dziewczyny czy wy orientujecie
CZY ONA MA NATURALNE USTA? CZY COŚ ROBIŁA? BO TAK DO KOŃCA NA NATURALNE NIE WYGLĄDAJĄ, ALE TEŻ NIE SĄ TAKIE "MAX" NAPOMPOWANE...WIĘC CHCIAŁĄM SIE DORADZIĆ? ZNACIE SIĘ:)

Gość a ja uwazam iz...
ze jest nawet ladna. usta ma chyba delikatnie powiekszone, takie bynajmniej sprawia wrazenie. poza tym z solarka przesadzila. ale styl ubrania sie nie jest tandentny, nawet przemyslany bym rzekla. nie wiem czemu sie czepiaja co niektorzy.

Gość gb4535
autorko jesteś tępą krową i nie potrafisz pisać bez kapsloka? :O to ty tu jątrzysz na forum...już wiem czemu taka wściekła jesteś bo zazdrosna o ładną koleżankę :o

Gość moja ocenaaaaa
wlosy we mnie ma ladne i jak dla mnie to zakladacie od razu ze ma przedluzane tylko dlatego ze sa dlugie- nie kazda dziwczyna ktora ma dlugie wlosy na przedluzane ,chociaz wiem ze jest to bardzo mozliwe ze ona je ma, ale wydaje mi sie niesprawieldie ocenianie tego po taki mzdjeciu gdzie tego tak napawrde nie widac.a zreszta co jest zlego w przedluzanych wlosach? i zeby nie bylo , ja nie mam pzedluzanych wlsoow bo swoje mam wystarczjaco dlugie. nie podoba mi sie jej makijaz oczu - zmniejsza jej oczy nie lubie wystajacych policzkow, ogolnie przypomina mi pocahontas, mi sie z twarzy nie podoba , moze dlatego ze przypomina mi taka jedna dziewczyne ktora mnie kiedys oszukala. dam jej 5.5/ 10 i buty mi sie tez podobaja

ale jestem tępa :P ja tu załączam ten link, a mi jakaś bajka z krasnoludkami wyskakuje... :D ale myslę : co tam, oglądam.. może ta laska na końcu gdzieś wyskoczy, może jest jednym z tych skrzatów... :) dopiero po 20 sekundach zorientowałam się, że mi jakaś reklama bajki wyskoczyła :D

Gość go marshmallow
mi ta dziewczyna sie nie podoba bo nie własnego stylu ani jakiejś urody...nie lubię takich brudasek , wolę laski z rumieńcami, o jasnych oczach , jasna skóra

Ale nawet ładna jest :) a usta... wydaje mi się, że taką mine do zdjęcia przyjęła.. a najgłupsze z tego wszystkiego to opaska i jak dla mnie buty do tej sukienki nie pasuja..

a ja się chyba wyłamię! bo uważam, że dziewczyna jest MEGA ŚLICZNA, A NAWET PIĘKNA ! naprawdę tak myślę...może dlatego, że ma dość egzotyczną urodę, co podkreśla swoim stylem-i poprostu mało jest takich dziewczyn jak ona..jest taka nieprzeciętna...ale to taki typ urody,ze albo kogos odrzuca,albo sie kocha,jak dla mnie na plus;) dodatkowo widac, ze jest bardzo drobniutka, zobaczcie jaka on ma reke na jej talii:) ogolnie to widac, ze fajna para, kase maja...na plus... ps. jesli chodzi o figure to nogi takie troszke nieksztaltne..

jeśli chodzi o faceta, to pasują do siebie;) facet fajny, ale taki troche gogusiowaty;) styl biznesmen;) drogi dopasowany garnitur, pstrokata koszula, sikor:Dgładka buzia:D ja wole inny typ:) ale widać, że zadowolony ze swojej dziewczyny